#EchipaTudor
Antrenor Vocea Romaniei

Actor, muzician, compozitor și producător. Tudor Chirilă a fost membru fondator și solist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. Alături de colegii lui a produs prima operă rock din România de după '89 – Am să mă-ntorc bărbat. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației VAMA , formula in care a lansat trei albume: "Vama", "2012" si "Better". De-a lungul celor 22 de ani de muzica a scris, ca autor sau coautor, peste 90 de cantece. Este cel de-al cincilea sezon în care Tudor ocupă scaunul de antrenor la Vocea României. Tudor a creat momente memorabile în fiecare sezon, a făcut alegeri muzicale surprinzătoare și a reușit să uimească telespectatorii cu fiecare apariție a sa în show. A fost întotdeauna apropiat de concurenții din echipa sa, iar trei dintre aceștia, Tibi Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu, au câștigat marele trofeu și l-au făcut extrem de fericit pe antrenorul lor.

#EchipaIrina
Antrenor Vocea Romaniei

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din țara ei natală după ce a participat într-un show de talente, însă artista și-a dorit să cucerească și scena muzicală din România și a reușit. Este o apariție inedită, plină de sensibilitate, cu un farmec aparte, iar muzica pe care o creează este întotdeauna inspirată din viața ei. Irina s-a lansat cu o piesă care a fost luni în șir pe primul loc în topurile de profil din România, Visele, și a continuat să ajungă la sufletele românilor prin talentul ei și prin vocea plină de dorință și pasiune. Irina Rimes este mai mult decât o voce foarte bună, ea este un artist complet, scrie versuri, compune și de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți cântăreți români.

#EchipaAndra
Antrenor Vocea Romaniei

Andra este unul dintre cei mai iubiți și premiați artiști din România, cu o carieră de aproape 20 de ani în muzică, este foarte apropiată de fanii ei și complet dedicată publicului. Piesele lansate de ea au milioane de vizualizări la scurt timp după lansare și ocupă primele locuri în topurile de profil. De-a lungul timpului, artista a lansat 13 albume și are spectacole importante atât în România, cât și în străinătate, reușind să cânte de fiecare dată în fața a mii de oameni. Pe lângă cariera muzicală, Andra are și o experiență bogată în televiziune, făcând parte de-a lungul timpului din proiecte importante.

#EchipaSmiley
Antrenor Vocea Romaniei

Smiley a făcut istorie împreună cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care s-a îndreptat către o carieră solo, cântând de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Smiley este un cântăreț, compozitor, textier și producător muzical extrem de apreciat, are milioane de fani și este antrenor Vocea României din primul sezon al show-ului. A reușit în toți acești ani să descopere voci formidabile și să creeze momente puternice în cadrul emisiunii. S-a implicat de fiecare dată în dezvoltarea concurenților din echipa lui, pe care i-a provocat să încerce și piese din registre diferite, care le-au pus în valoare calitățile vocale. În fiecare sezon, antrenorul s-a dedicat complet competiției, iar doi dintre concurenții din echipa sa, Ștefan Stan și Ana Munteanu, au câștigat marele trofeu și l-au bucurat nespus.