#Echipa Tudor
Antrenor Vocea Romaniei

Actor, muzician, compozitor și producător. Tudor Chirilă a fost membru fondator și solist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. Alături de colegii lui a produs prima operă rock din România de după '89 – Am să mă-ntorc bărbat. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației VAMA , formula in care a lansat trei albume: "Vama", "2012" si "Better". De-a lungul celor 22 de ani de muzica a scris, ca autor sau coautor, peste 90 de cantece. Este cel de-al cincilea sezon în care Tudor ocupă scaunul de antrenor la Vocea României. Tudor a creat momente memorabile în fiecare sezon, a făcut alegeri muzicale surprinzătoare și a reușit să uimească telespectatorii cu fiecare apariție a sa în show. A fost întotdeauna apropiat de concurenții din echipa sa, iar trei dintre aceștia, Tibi Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu, au câștigat marele trofeu și l-au făcut extrem de fericit pe antrenorul lor.

#Echipa Irina
Antrenor Vocea Romaniei

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din țara ei natală după ce a participat într-un show de talente, însă artista și-a dorit să cucerească și scena muzicală din România și a reușit. Este o apariție inedită, plină de sensibilitate, cu un farmec aparte, iar muzica pe care o creează este întotdeauna inspirată din viața ei. Irina s-a lansat cu o piesă care a fost luni în șir pe primul loc în topurile de profil din România, Visele, și a continuat să ajungă la sufletele românilor prin talentul ei și prin vocea plină de dorință și pasiune. Irina Rimes este mai mult decât o voce foarte bună, ea este un artist complet, scrie versuri, compune și de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți cântăreți români.

#Echipa Smiley
Antrenor Vocea Romaniei

Smiley a făcut istorie împreună cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care s-a îndreptat către o carieră solo, cântând de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Smiley este un cântăreț, compozitor, textier și producător muzical extrem de apreciat, are milioane de fani și este antrenor Vocea României din primul sezon al show-ului. A reușit în toți acești ani să descopere voci formidabile și să creeze momente puternice în cadrul emisiunii. S-a implicat de fiecare dată în dezvoltarea concurenților din echipa lui, pe care i-a provocat să încerce și piese din registre diferite, care le-au pus în valoare calitățile vocale. În fiecare sezon, antrenorul s-a dedicat complet competiției, iar trei dintre concurenții din echipa sa, Ștefan Stan, Ana Munteanu si Bogdan Ioan au câștigat marele trofeu și l-au bucurat nespus. În fiecare sezon, antrenorul s-a dedicat complet competiției, iar trei dintre concurenții din echipa sa, Ștefan Stan, Ana Munteanu si Bogdan Ioan au câștigat marele trofeu și l-au bucurat nespus.

#Echipa Horia
Antrenor Vocea Romaniei

Când spui Horia Brenciu spui entertainment, spui energie, pasiune, dedicare. Fără el, viața publică din România nu ar mai fi fost aceeași. S-a lansat în urmă cu 26 de ani, iar de atunci și până în prezent, Horia Brenciu a demonstrat cu fiecare apariție că este un entertainer desăvârșit și un artist complet, fie că asta s-a întâmplat pe scena propriilor concerte, in proiectele de televiziune din care a facut parte sau în rolurile pe care le-a avut în seriale și musical-uri. Aflat la apogeul carierei sale, Horia Brenciu revine în juriul show-ului Vocea Romaniei cu speranța că poate adăuga noi trofee celor câștigate deja alături de Julie Mayaya și Mihai Chițu.

Modifică setările cookies