După retragerea din cor, timpul ei liber din anii de liceu a rămas dedicat muzicii. A luat lecții de canto și teorie muzicală în particular că să dea continuitate la tot ce învățase în cor, s-a implicat în proiecte folk pentru cenaclul liceului și în diverse concursuri de talente si abilități între școli. A avut și diverse mici colaborări de studio cu trupe locale. În facultate, la București, a cântat într-o trupa de psychedelic rock, Quattro for magic pe numele ei inițial, devenit în timp Qfm. Repertoriul era în mare parte din compoziții proprii, dar și din coveruri rock. Concertele lor au acoperit cam tot undergroundul bucureștean de la acea vreme. Primăvară-vara lui 2014 a adus-o și mai aproape de unul din genurile ei preferate- jazzul. A avut șansă de a cânta alături de Hoț Club de Bucharest. După această experiență a rămas într-o legătură frumoasă cu chitaristul de jazz manouche, Greg Martin, cu care a pregătit un proiect. Totul s-a limitat, din păcate, la un singur concert, în februarie 2015, din cauza unor probleme medicale care i se agravau din ce în ce mai mult.

Cel mai greu moment din viața ei a fost când și-a descoperit o afecțiune neurologică progresivă, cu debut în 2012 și cu moment de vârf în 2015. Această a implicat pareze și hemipareze la mâini si picioare, față, pierdere de senzitivitate, echilibru, voce, probleme de termoreglare, atrofii musculare și cerebrale, dureri musculare, insomnie, deficit de neurotransmițători samd. Totul în mare parte cu șanse mici de recuperare, iar unele aspecte cu titlu de imposibil de recuperat și obiectiv doar de a nu progresa degenerarea. S-a recuperat însă surprinzător de frumos și repede chiar și pentru medicină în 2 lungi exiluri de terapii la Iași. Reușita a stat în a nu accepta că e imposibil să se refacă, în a miza mult pe dorința ei de a trăi și pe puterea de recuperare. Momentan s-a reîntors în câmpul muncii din luna martie.

A luat lecții de tap dance, dar și-a pierdut apoi din abilități, din motive medicale. Dar pentru că s-a recuperat în mare parte, va relua cât de curând și această activitate. De curând, a început să se joace cu un loop station, pentru a crea layere progresive de voce& beaturi.

Provine dintr- o familie de ingineri : mama- la baza inginer chimist, acum laborantă într-o seră, iar tatăl- la baza tehnician specialist în mentenanță pentru utilaje de construcții, acum în mentenanță de utilaje în seră. Are un frate mai mic cu 1 an, Claudiu- inginer IT. Toți sunt plecați din țară din 2010. Părinții locuiesc în Bretania, Franța. Claudiu a locuit câțiva ani în Anglia, iar de anul trecut s-a mutat la Nice, Franța. A fost și ea, în timpul facultății, plecată în Franța cu o bursă Erasmus și s-a bucurat de una din cele mai frumoase experiențe academice și de viață.