Sara are 19 ani și este născută și crescută în Verona, Italia. Mama ei este româncă, tatăl este italian. A început să cânte de la 9 ani, și la 3 ani lua primele ore de canto. A participat la multe concursuri, festivaluri și trasmisiuni TV în Italia, dar nu a cântat niciodată în România.

Prestația de la Vocea României 

Sara se consideră jumătate româncă, jumătate italiancă, îi plac tradițiile românești și este foarte apropiată de țara mamei ei și datorită bunicilor. A păstrat o legătură foarte strânsă cu bunicii din România, care locuiau lângă Arad. De când era mică în fiecare an venea la ei vara. Bunicii sunt cei care au susținut-o mereu pe plan muzical și cel mai mult bunicului i-ar fi plăcut să o vadă pe scena Vocea României. Bunicul a murit anul trecut și o dată cu asta s-a hotărât să participe la Vocea României, să cânte pe o scenă din România pentru prima dată. 

A obținut multe premii, dar cel mai important este premiul I și premiul criticilor la Festivalul "San Jorio Festival" în 2015, premiu ce i-a dat posibiltatea să cânte în deschiderea concertului lui Raphael Gualazzi, cunoscut cântăreț în Italia. Se mândrește cu această realizare. 

Sara locuiește cu mama și bunica. Mama este coafeză. După pierderea bunicului, bunica s-a mutat în Verona să locuiască cu Sara și cu mama ei. 

Cel mai important moment din viața ei profesională a fost absolvirea liceului și admiterea la facultatea de limbi străine, profil engleză.

Visul ei este să cânte în Madison Square Garden și să devină o cântăreață internațională.