A început să cânte de pe la 6-7 ani și a intrat într-un cor bisericesc. În liceu în Suedia se studiază muzica foarte mult și așa a început să cânte în diverse localuri. A făcut parte dintr-o companie de dans local și a participat la diverse evenimente musicale vreme de zece ani. 

A fost semifinalistă la Eurovision România, anul acesta, la Focșani. 

Momentan locuiește în Suedia, lucrează ca ghid de turism de vreo patru ani. Se plimbă alături de turiști suedezi într-un tur al Europei de 13 zile cu autocarul, ultima oprire fiind România.

Iubește România pentru ca pare surprinzâtoare din punct de vedere istoric, geografic. Oamenii sunt calzi aici, spre deosebire de suedezi care sunt foarte reci, crede Lina.

In perioada studenției, a avut un program haotic și petrecea foarte mult cu foarte multe nopți pierdute. A mers la medic și aceștia i-au găsit noduli pe corzile vocale și vreme de jumătate de an a înterrupt legătura cu muzica.

Artiștii preferați din România sunt Carla’s Dreams, Feli, Andra, Randi, Smiley, Loredana, Maxim. 

E pasionată de călătorii, muzică, istorie, gătit.

Părinții ei sunt pensionari, locuiesc în Suedia, dar au propria lor afacere, au avut o clinică privată de estetică facială. Lina mai are doi frați.

Are și o relație de 11 ani. Iubitul ei este proprietarul unui post de radio din sudul Suediei. Fun Radio (95,3).

Iubitul este obișnuit cu Lina mereu plecată, o mai însoțește uneori în călătoriile ei.

Anul trecut a luat și lecții de limba română și poate vorbi bine, dar nu la un nivel avansat.

Și-a încercat norocul anul trecut la Vocea României, dar nu a reușit să treacă de preselecții. Își dorește să fie la Smiley în echipă.  

Visează să creeze experiente uimitoare de concert, ca la un castel din Transilvania. Vrea să participe la Eurovision până cand îl câștigă, să reprezinte fie Suedia, fie România. Vreau să-și lanseze propriul album. Vreau să scrie melodii pentru ea și pentru alții. Își dorește să ramână în România. De altfel, România, Ungaria și Polonia sunt țările ei preferate.