Oana vine din Botoșani și este elevă.

Cântă de la vârsta de patru ani. 

A participat la concursuri în Macedonia, Italia, acolo unde a și obținut marele trofeu, în Israel, unde pentru prima dată a fost invitată să fie în juriu sau la Festivalul organizat de marele compozitor rus Igor Krutoy. Festivalul a avut loc pe un stadion de fotbal, moment în care s-a simțit ca un artist. Când a intrat pe scena, cei 8000 de oameni au cântat împreună cu ea piesa Lyubov. Mai apoi, la una dintre televiziunile din Rusia, în cadrul unei emisiuni în care se afla Igor Krutoy, dar și artista Alla Pugacheva, au difuzat videoclipul ei interpretând piesa celerebrei cântărețe și au fost plăcut surprinși. A emoționat-o acel moment și spune că astea au fost marile ei realizări.

Studiază pianul, flautul, iar acum învață saă cânte la saxofon și percuție. Are multe pasiuni: muzica, dansul și pictura. 

Se mândrește cu o familie minunată. Sunt 3 frati, iar Oana este mezina. Frații ei au 29 și 27 de ani, iar acest lucru a fost un mare avantaj, pentru ca ei o susțin total în tot ceea ce face. Ba mai mult, fratele ei ce mare, care este unul dintre cei mai buni jurnaliști din Botoșani, o promovează și o ajută cu postările pe youtube. El are un talent deosebit în fotografie, așa că Oana este modelul lui pentru fiecare sedință foto. Mama este cea care întotdeauna este langă ea și îi este cea mai bună prietenă. 

A mai participat în 2017 la Vocea României, dar nu a trecut de preselecții. În 2013 a fost la Next Star, atunci a căștigat ediția. 

A prezentat și o emisiune pentru copii la un post local. 

Cel mai mare vis al ei este să cânte pe scenele importante ale lumii.