Nicoleta are 28 de ani, este din București și își câștigă existența din muzică. Cânta într-o trupă de cover-uri și spune că le merge destul de bine.

S-a născut într-o familie normală, simplă, fără să aibă vreun artist în familie. 

Mama lucrează ca asistent medical, iar tata este sudor. Nicoleta este singură la părinți și spune că a avut o copilărie frumoasă, în ciuda faptului că situația de acasă nu era extraordiară.

Primii bani din muzică i-a câștigat la 16 ani, atunci a primit 50 de euro pentru că a făcut backing vocals pentru un artist.

De atunci, a câștigat în mod constant banii ei și era foarte bucuroasă că nu mai trebuie să fie întreținută de către părinți. 

A ajuns să facă backing vocals pentru artiști cunoscuți ca: Andra, Horia Brenciu, Smiley, Nico, Monica Anghel.

Experienta a ajutat-o enorm căci a furat de la fiecare câte ceva. 

Facea parte din cea mai apreciată trupă de backing vocals la acea vreme (Pinky).

Și-a cunoscut soțul la un eveniment privat. Și el lucrează în domeniu. Este chitarist și producător muzical. Au împreună un băiat în vârstă de 4 ani și spune că sunt extrem de împliniți. 

În urmă cu 5 ani, a făcut tranziția de la backing vocals la solist, atunci când a început să cânte la evenimente private cu o trupă de coveruri.

A venit la Vocea Românie pentru că se simte pregătită. A făcut parte și din trupa emisiunii și întotdeauna i s-a părut fascinant ce se întâmplă la Vocea României.