Mihai are 16 ani și este în clasa a-X-a la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu.

S-a apucat de muzica la opt ani pentru că îi plăcea pianul, dar după ce a început să ia cursuri de canto a început să urască muzica clasică. 

În schimb era singura opțiune să studieze canto. La 12 ani a vrut să facă parte dintr-o trupa pop și așa a început să-și descopere vocea și ce poate ea. 

A participat la KidSing și a ajuns până în finală printre alți șase participanți. După această experiență toată cariera lui a luat amploare. A început să fie chemat la multe evenimente ale orașului. A fost o reușită pentru el această participare pentru că începuse orele de canto doar de câteva luni în momentul în care s-a dus la preselecții. Nici el nu știe cum a reușit să ajungă până în finală. După KidSing a făcut nenumărate drumuri la București la orele de canto ale lui Lucian Darie.

 

Cel mai greu moment din viața lui a fost despărțirea părinților. S-a întâmplat iarna trecută. Momentan locuiește cu tatăl său, dar păstreză o legătura bună cu amândoi. Îi este greu fără mama, dar înțelege că acesta este cea mai bună decizie pentru toată lumea. Mama lui este bucătar șef și tata cofetar. El nu este pasionat de gătit. 

Iși dorește să studieze Conservatorul la București, speră să se poată întreține singur. Mai cântă la evenimente și câștigă ceva bănuți de când avea 12-13 ani.

Este o fire sociabilă, amuzantă și cântă non-stop. Își dorește să vină la Vocea României de mic și abia a așteptat să împlinească vârsta. Cel mai important lucru pentru el este să cânte cu trupa emisiunii, pentru el acesta ar fi cel mai mare castig indiferent dacă întoarce sau nu un scaun. Visul lui cel mai mare este să își întemeieze o trupă și să ajungă ca Bruno Mars.  Momentan are un proiect acustic (chitara și voce)  și activează într-un pub din Tg-Jiu.