Unde pune ea mana infrumuseteaza totul, de la o gradina pana la o casa, toate acestea derivand din formatia sa de inginer si arhitect. Tot de la ea am mostenit si vocea pe care imi doresc sa o ascultati. Tata este in schimb un profesor universitar serios si exigent, care insa danseaza foarte bine la orice petrecere si mai ales la banchetele studentilor. Familia imi da un sentiment de stabilitate pentru ca de-a lungul timpului am fost toti patru uniti chiar daca am trecut si prin momente foarte grele.

In toata aceasta atmosfera artistica mi-am gasit si eu locul si m-am impus vocal. Primii care mi-au remarcat talentul au fost parintii si bunica. Ca sa-mi cultive vocea, dar si din dorinta de a ma vindeca de timiditate au decis sa ma inscrie la numai 4 ani in corul “Allegretto” de la Palatul National al Copiilor sub indrumarea doamnei Adriana Codreanu. M-am integrat rapid in acest grup si la putin timp dupa aceea am castigat premiul I la show-ul de televiziune “Tip-Top-Minitop” prezentat de Ioan Luchian Mihalea. Aceasta pot spune ca a fost prima mea amintire muzicala si primul contact cu scena. Dupa 2 ani obtineam rolul “Abecedarului” la serbarea scolara de la finalul clasei I. Stiu ca aveam un joben adevarat si o pelerina de Zorro imprumutate de la Opera Romana. Mama a muncit o noapte intreaga sa coasa fiecare litera a alfabetului pe uriasa pelerina. Am fost un Abecedar muzical, cu un farmec aparte, aproape frantuzesc, pentru ca graseez de cand ma stiu.

Indiferent ce am facut pana acum pe plan personal si profesional, un lucru stiu sigur – muzica a fost si este constanta vietii mele. Cant la petreceri sau pentru prieteni, dar cant cu aceeasi placere si seara acasa, singur, dupa o zi stresanta la serviciu.  Cant aproape oriunde, dar mai ales la volan, pe traseele lungi prin tara sau in Bucuresti, in traficul infernal din fiecare zi. Muzica imi da optimism si energie, ma face sa uit de toate, este remediu pentru sufletul meu. Cand interpretez o melodie simt ca traiesc cu adevarat, ma descatusez, sunt liber si fericit.

Cu timpul am devenit constient de calitatile mele vocale si mi-am propus sa-mi cultiv talentul si sa-mi gasesc un stil propriu de interpretare. Fiind un perfectionist am continuat sa studiez cu profesionisti si am urmat timp de 4 ani cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti, la canto muzica-usoara, sub indrumarea domnului profesor Alexandru Simu. In tot acest timp am participat la diferite concursuri si show-uri TV printre care “Ploaia de Stele” unde l-am imitat pe Ricky Nelson, in timp ce sora mea dansa alaturi de mine. Iata o amintire memorabila. In urma cu ceva timp am participat si la alte emisiuni cum ar fi “Neata Natiune” si “Teo Show” dar si la radio ca sa-mi promovez cele cateva piese scrise special pentru mine de  Mihai Alexandru, Dan Griober si John Puzzle. Cant diverse genuri muzicale, de la balade pana la rock’n’roll , dar trebuie sa recunosc ca acesta din urma se potriveste cel mai bine temperamentului si vocii mele. Am admirat intotdeauna cariera lui Tom Jones si vocea lui puternica si masculina. Nu ma vad cantand hard rock / metal si manele. 

Familia ma sprijina si ma incurajeaza sa-mi continui cariera muzicala. Ei au multa incredere in mine, chiar si atunci cand eu sunt dezamagit. Este foarte greu sa te lansezi in muzica, dar familia imi ridica mereu moralul, iar eu sunt hotarat sa invat si sa continui pe acest drum. Intr-un an sau doi ma vad cantant in continuare, dar de data asta alaturi de un band profesionist si avand concerte prin tara. Este tot ceea ce pot sa-mi doresc in prezent, dar as fi foarte bucuros daca viata mi-ar oferi mai mult de-atat, asa incat sunt deschis oricarei provocari muzicale.

Muzica este cea mai mare pasiune a mea, dar pentru ca nu se stie niciodata ce-ti poate rezerva viata m-am hotarat sa-mi continui studiile, in paralel cu cele muzicale. Am fost elev al liceului “Al. I. Cuza” din Bucuresti, unde s-a turnat filmul “Liceenii”. Numai simplul gand ca aici s-a infiripat frumoasa poveste de dragoste dintre Mihai (alias Stefan Banica Jr.) si Dana (alias Oana Sarbu) te face sa simti acel “love is in the air” pe holurile scolii. Peste ani,eu,un alt Mihai al aceluiasi liceu era si el indragostit. Timpul a trecut foarte repede si anii liceului s-au transformat in amintiri, dar niste amintiri foarte frumoase. 

Am absolvit apoi “Universitatea Tehnica de Constructii Civile Bucuresti” urmand traditia familiei si am devenit inginer constructor, dar muzica a ramas prima mea dragoste. Stiu bine ca in mod normal o noapte petrecuta la karaoke nu te poate ajuta sa iei o restanta la beton, dar mie mi-a ridicat moralul si mi-a dat incredere, asa ca in ziua urmatoare am luat examenul restant. Iata numai una dintre intamplarile inedite ale vietii de student.

In prezent sunt angajat la firma “Smart Project Solutions”, unde ocup postul de account manager. Nu le-am spus nici acum parintilor si prietenilor, dar am cheltuit toti banii din primul meu salariu pentru un microfon pe care mi-l doream de foarte mult timp si nu am avut niciodata bani destui sa-l cumpar.