Mădălina vine din Paris și lucrează ca analist financiar într-o banca și solistă într-un band.

La 12 ani a fost remarcată la o serbare. A continuat cu participarea la diverse concursuri și festivaluri. A făcut canto la școala Danei Dorian, însă a pus pauza muzicii și a reluat legătura cu muzica abia când a ajuns în Franța. Acolo a cunoscut diverși muzicieni alături de care a început să cânte.

Locuiește în Franța de aproape nouă ani, a plecat acolo cu o bursă Erasmus, a continuat studiile acolo - Finanțe Bănci - și a rămas acolo. A reușit să se angajeze destul de repede. A schimbat vreo patru joburi, tot în domeniu. 

Părinții ei locuiesc în București. Tatăl este avocat și profesor universitar de drept, iar mama este contabil. Crede că talentul îl moștenește de la bunica, mama ei are ureche muzicală, însă doar ea a reușit să exceleze în acest domeniu. 

Și-a obținut naționalitatea franceză în urmă cu doi ani și pentru că era fan Celine Dion și-a trecut la prenume și Celine, pentru că legea franceză îi permitea acest lucru. 

În România s-a întors acum doar pentru Vocea României, dar dacă ar reuși pe plan muzical, s-ar restabili în țară să își construiască o carieră aici. 

Este pasionată de călătorii, sport, teatru. 

Cea mai mare realizare pe plan profesional a fost obținerea unei duble diplome în finanțe și administratea afacerilor în Franța și România, ca șefă de promoție. Un alt moment de mândrie a fost obținerea Trofelui de la Amara și a altor premii la Festivalul Național George Grigoriu. Iar pe plan personal se bucura că a obținut naționalitatea franceză.