Vine din București și este în prezent eleva la Liceul Teoretic Ion Barbu, profil științe sociale. Letiția a împlinit 16 ani în mai și este o tânără foarte drăguță. 

Nu-și arată vârsta poate și pentru că de mică a cochetat cu modelling-ul și cu teatrul. 

Face canto și dansuri încă de la 5-6 ani. Talentul l-a mostenit de la bunica din partea mamei și se mândrește cu acest lucru. Bunica a fost interpretă de muzică populară. 


Mama e cea mai bună prietenă, e sufletul ei și de la ea a moștenit frumusețea. Tata e sprijinul ei, îi face toate poftele, e un om foarte bun și înțelegător. Mai are un frate de cinci ani pe care Letty îl învață să cânte, se joacă cu el, dar îl și îngrijește pentru că este foarte responsabilă. 

Cea mai mare realizare a ei profesională de până acum este calificarea la un concurs internațional de muzică la Hollywood, unde au participat peste 50 de tari și 1000 de concurenți. Ea va reprezenta România în cadrul acelui festival. Letty are și un videoclip cu Marcel Pavel produs de Tommo Production. 

A fost finalista Kid Sing Romania și în 2013 a luat locul II în cadrul finalei de popularitate la Next Star.

Îi place mult să deseneze, să compună versuri și să scrie despre întâmplări imaginare. 
Whitney Houston este modelul ei. O apreciază foarte mult și consideră că și-a pus amprenta pe piața muzicală ca nimeni alta. A câștigat un concurs anul trecut în America, Biggest Talent în Las Vegas. Au participat peste 100 de țări. Concursul a fost online, s-a votat de la distanță. 

În finală au fost opt finaliști și Leti a ieșit învingătoare, după un battle cu o concurentă din Argentina. Juriul a fost format dintre producatori muzicali din America.  Anul trecut în noiembrie a fost chemată în Las Vegas la cel mai mare studio unde înregistrează Celine Dion și Beyonce. I s-a făcut o piesă care se numește Family. Piesa a fost deja difuzată pe radiourile din Chicago, Miami, Florida.  În egală măsură și surprinzator are timp și de studiu și spune că nu își neglijează deloc școala.