Lavinia este din Chișinău și este clasa a X-a la Liceul Social. 

La vârsta de trei ani a început să frecventeze un cerc muzical din cadrul grădiniței. Apoi de la sașe ani a continuat cu participarea la diverse festivaluri și concursuri naționale (din Republica Moldova) și internaționale.

Părinții i-au insuflat pasiunea pentru muzică. Ambii obișnuiau să cânte în tinerețe, mai ales tatăl ei. Atât mama, cât și tată o însoțesc întotdeauna la concerte. Mama Laviniei stă în culise, o pregătește înainte de scenă, iar tatăl îi transmite energia lui din sală. Mama a avut visul să cânte, dar acum se ocupa de un salon de mariage și tatăl are un bussines în vânzarea de mobilă. 

Surorile ei sunt gemene (Bianca și Otilia) și au 13 ani. Merg la Școala de Muzică și de 6 ani formează o trupă. 

Are multă experiență pe scena, a urcat atât pe scene din Republica Moldova, cât și din Romania, Bulgaria, Ungaria, Franța, Monaco, Germania, S.U.A, Ucraina, Rusia și altele. 

Cele mai mari realizari ale ei au fost atunci când a făcut cunoștință cu "Regele muzicii pop din Rusia" - Philip Kirkorov  și atunci când a cântat pe aceeași scenă cu R. Kelly intr-un concert în Monaco. Nelly Ciobanu, artista emerită a Republicii Moldova îi este profesoară. Artista nu colaborează cu foarte mulți copii pentru ca nu are timp, dar pe Lavinia a ales-o de mica atunci când a auzit-o cântând la un eveniment. La câteva zile dupâ i-a sunat pe pârinții Laviniei să le propună să lucreze cu ea. Este foarte mândră că are asa îndrumător. 

Lavinia este pasionată și de dans (a practicat 6 ani dansuri sportive) și de pian, pe care îl studiază în prezent. 

Are scos un album cu muzică pentru copii și acum a lansat  două piese personale. Momentan cauta modalități de a-și promova piesele lansate. Una este în colaborare cu Natan și una în colaborare cu Smally.