Bradoschi Lăcrămioara, 28 ani, Ploiești, actriță, are studii muzicale.

A început să cânte de mică împinsă de către mama sa. După nenumărate concursuri câștigate s-a înscris la Școala de Arte. A vrut să se facă actriță, și a dat la Hyperion, dar nu a intrat. A prins un contract pe un vas de croazieră, dar nu l-a onorat pentru că și-a mai încercat încă o dată norocul la actorie și a intrat. A vrut să renunțe la facultate de nenumărate ori, dar a reușit să o termine. După facultate, un an a stat pe bară și apoi a prins câteva proiecte la Deva, Baia Mare și Târgoviște.

A jucat în Hamlet, Alice în Țara Minunilor și alte piese cunoscute. A jucat și în fața a peste 1000 de oameni. În acest moment este actriță la Teatrul Toma Caragiu. Părintii au susținut-o în muzică, dar în teatru nu. 

Este căsătorită și are un copil. Și-a cunoscut sotul printr-un prietet comun. S-au intalnit intr-un club. El era matolit si i-a spus ca „se misca pe ritm”. Intr-un moment de sinceritate i-a spus că este singura fată căreia îi dezvăluie că el este inginer. La restul fetelor le-a spus că el este actor. 

Cântă în trupa Quas. Au piese proprii și cântă la diferite evenimente. Nu prea multe pentru că este mai mult un hobby.

Este a 4 oara când participă la Vocea României și a spus că nu se dă bătută până nu intră la blind-uri.