Încă de la grădiniță a fost remarcată de educatoarea ei cum că ar avea o voce foarte frumoasă. Părinții au fost sceptici la început, dar la școală și învățătoarea le-a confirmat același lucru și le-a recomandat să facă ceva cu acest talent. Așa au început orele de canto, festivalurile și concursurile.

În 2017 a participat la Românii au talent, în sezonul 7 și a ajuns până în finală. În 2016 a participat la Vocea Rusiei Junior și la fel a fost una dintre finaliste. La Vocea Rusiei Junior a fost observată de un regizor de film rus care i-a propus să joace într-un film pentru adolescenți.Filmările s-au desfășurat în Rusia și urmează să apară pe micile ecrane. Ea a jucat unul dintre rolurile principale, fiind o adolescență cu puteri supranaturale. Filmul este varianta rusească a producției «Harry Potter» . Eva spune că a fost foarte încântată să joace în primul ei film, dar a fost și puțin obositor. Cu rolul din ”Merge prin oraș un magician” Eva a spus că este mai aproape de visul ei de a deveni o vedetă internațională.

Are o relație foarte bună foarte bună cu părinții, au susținut-o mereu și au mers cu ea peste tot unde a avut un eveniment sau un concurs. Nu moștenește talentul de la nimeni din familie, tata are o firmă și mama este casnică. Are un frate mai mare.

Eva este în trend cu tot ce se poartă și este foarte activă în mediul online. Are un cont de Instagram și cumva în urmă activității sale a devenit o mică “instadiva”, având 270.000 de followers pe contul ei. Popularitatea i-a adus și necazuri pentru că primește destul de multe mesaje răutăcioase de la invidioși.