Beatrice vine din Târgu Jiu și este elevă în clasa a – 11 – a la un Liceu de Filologie din Târgu Jiu. 

Pe la 4-5 ani începuse să cânte prin casă, iar la 7 ani părinții au înscris-o la Palatul Copiilor din oraș și a început să meargă la diverse concursuri, festivaluri.

În 2012 a participat la Next Star și a căștigat premiul de popularitate. Interpretarea ei de la Next Star a strâns în jur de 20 de milioane de vizualizări pe youtube și astfel a fost contactată de diversi organizatori de spectacole din diverse țări.

A susținut după mai multe spectacole în Franța, Chicago și Olanda, iar anul acesta a participat la Eurovision și a ajuns până în semifinalele naționale cu o piesa compusă de o tipa din Suedia “Revival”.

Cântă doar la evenimente private, spectacole și spune că nu vrea să își strice vocea prin restaurant și cafenele. Mai mult, simte că poate mai mult de atât și lasă impresia că nu e ceva ce îți face cinste. 

Tatăl este un fel manager pentru Beatrice și o însoțește peste tot. El lucreaza în domeniul IT la Complexul Energetic Oltenia, iar mama este asistent medical. Este singură la părinți. 

Talentul îl moștenește de la bunica ei care cântă muzică populară din tinerețe. 

Colegii de liceu o susțin și o apreciază pentru talentul și popularitatea ei. 

Cu toate acestea, nu vrea să se bazeze doar pe muzică, așa că după terminarea liceului își dorește să se înscrie la Facultatea de Limbi Străine. S-ar vedea lucrând pe post de translator. Spune însă că este un plan de back-up. Tot repetă că vrea mai mult de la ea, așa că proiecțiile ei de viitor se pot schimba în funcție de circumstanțe.