Eduard este din Anienii Noi, de la lângă Chișinău. Este student la ASE, în anul I, Contabilitate și Audit la Chișinău și este contabil la o firmă ce produce vinuri. 

S-a apucat de muzică acum 4 ani de zile. A început ca un hobby, apoi a intrat în trupa “Băieții din Basarabia”, o trupă formată din 3 membri. El este cel mai tânăr și când a început nu avea experiență deloc. A învățat foarte mult de la colegii lui de trupă. Cântă de 6 ani la chitară, a învățat singur, de pe net.

 Moștenește talentul de la tatăl său, care cântă la "garmoshka", un fel de acordeon. Provine dintr-o familie simplă, tata este paznic și mama este medic bacteriolog. Are un frate mai mic (13 ani) care este pasionat de informatică. Nu a fost simplu financiar pentru familia lui și de aceea, Eduard a fost nevoit să muncească de mic. De la 15 ani se descurcă singur și își ajută și familia cu bani.

Cel mai mare regret al lui este că nu a putut urma Facultatea de Muzică și să devină profesionist în domeniu.

Este o fire sportivă, pasionat de fitness, petrece multe ore la sala de forță. Spre deosebire de look-ul lui de băiat cuminte, este un rocker înfocat, trupa lui preferată fiind System of a Down. Este într-o relatie de un an de zile în Chisinau, iubita lui nu face parte din lumea artistică, dar îl susține.