Sandor are 52 de ani, este din Harghita insă locuiește în Eforie alături de soție și fiul său. 

 Provine dintr-o familie de muzicieni, dar care cântă numai muzică populară.  Și Sandor a fost atras de acest stil de muzică insă pană în momentul în care a descoperit rock-ul și blues-ul.  

 Din clasa a 7-a știa deja că el o să fie chitarist și că o să câștige bani din muzică. A făcut Liceul de Construcții așa că știe să facă și tencuială. După ce a terminat studiile muncea că zidar ziua și cântă în hotel noaptea. 

 Cântă din 1987 și până acum a cântat aproape peste tot în țara și în străinătate.  S-a stabilit în Eforie  pentru că s-a îndrăgostit de o fată atunci când cântă în Hotel Vega, din Mamaia. 

 De când a văzut-o a știut că o să îi fie soție iar peste două luni erau deja căsătoriți. Au un copil și spun că sunt fericiți. 

 Sandor spune că este pregătit pentru Vocea României chiar dacă nu se încadrează în standardul de vârstă. Anul acesta a terminat Conservatorul iar anul trecut și-a cumpărat un motor, a învățat să conducă și și-a luat carnetul. Spune că dacă nu a fost târziu pentru etapele acelea nu e prea târziu nici pentru Voce. 

 Cântă de fiecare dată ca și cum ar fi ultima oară căci spune că oamenii simt dacă nu dai 100% 

 Vamă nu-i departe de Eforie  așa că Tudor Chirilă este o opțiune pentru el.