Este elevă în clasa a 11- a la Colegiul de Arte din Bacău. 

Se prezintă drept o persoană populară prin intermediul muzicii. Poate spune că are fani, evident cei mai mari susținători fiind prietenii și familia. 

A fost victima atacurilor invidioase din partea unor anumite fete, care o acuzau de faptul că se folosește de autotune pentru a cânta anumite coveruri pe care le postează pe youtube sau că ar fi incapabilă să cânte live. Are propriul ei canal de youtube, are 900 de abonați și peste 30.000 de vizualizări la videourile postate. 

S-a apropiat de muzică la vârsta de 5 ani, la început în joacă, iar mai târziu pe la 12 ani a început să studieze mai serios, prin participarea la diferite concursuri, a studiat flautul și pianul. Scenele pe care a cântat au fost cele de la concursuri, festivaluri, la Opera Națională din Chișînău, în Piață Constituției a cântat alături de Nico.

Este singură la părinți, mama este profesoară de canto, iar tată este actor cu diplomă și și-a înființat un Club de Canto, Muzică, Dans și Teatru, în Bacău.

În urmă cu doi ani a participat la Vocea României, dar nu a trecut de preselecții.

Este o persoană optimistă și spune că are o viață frumoasă, așa că nu își adduce aminte de vreun moment în care să simtă că are de luptat cu greutățile.