La vârsta de 9 ani a făcut cunoștință pentru prima dată cu muzica iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil. Este susținută de familie deoarece mama sa a studiat pianul în copilărie. Cu o voce interesantă la purtător, Daria a fost înscrisă să studieze la Palatul Copiilor și și-a făcut apariția la diverse concursuri și festivaluri.

Mama este profesor de engleză și tatăl economist, așa că în Daria zac deopotrivă deschiderea spre artă dar și spiritul antreprenorial.Câștigă bani din muzică, pentru că are diverse evenimente unde este chemată să cânte, dar îi economisește pentru facultate. Își dorește să studieze în Anglia, la Relații Internaționale

În mai 2017 a fost acceptată la programul Aspire Highschool, la Poiana Brașov, un modulul pentru antreprenoriat. Au fost sute de aplicanți, însă doar 40 au fost acceptați din toată lumea. 

Acolo vin profesori de la Harvard, Standford, care învață cursanții cum să devină lideri, cum să administreze o afacere. Momentan nu se vede un manager al propriei afaceri, ci doar într-o companie multinațională, director de resurse umane. De asemenea, s-ar vedea lucrând și la o ambasada. 

De un an face parte și din organizația Parlamentul European al Tinerilor. Acum are grijă de delegațîi și comitete, îi îndrumă să găsească soluții pentru diverse rezoluții. De exemplu, pentru rată șomajului și-au propus că școală să se ocupe mai mult de aspectele practice în educarea unui elev și mai puțîn pe partea tehnică. 

Consideră că pe plan muzical este nevoie de mult noroc și se gândește că va rămâne doar la nivel de hobby, așa că îi place să fie realistă și să se pună la adăpost cu o carieră.

Dacă o să câștige Vocea României, vrea să investească banii în studiile din străinătate.