Pasiunea pentru muzică s-a născut de mică, a mers la ore de canto, festivaluri și concursuri, însă șansa care i-a oferit o stabilitate financiară a fost întâlnirea cu un band live și obținerea unui contract de concerte live în stațiunea Mamaia, la un hotel de cinci stele.

Cânta acolo de 5 ani. Talentul crede că îl moștenește de la mama, care era îndrăgostită de muzică și cu ureche muzicală, însă nu a excelat pe partea artistică. Mama în prezent este casnică, tatăl lucrează la o firma de mezeluri că și director de vânzări.

Mai are un frate mai mic în vârstă de 23 ani, care a terminat Consevatorul și este pianist într-o trupa de cover-uri ! Mama soacră deține câteva magazine, tatăl socru este primar în comună Clinceni și soțul este antreprenor! Anul trecut a trăit cea mai frumoasă zi din viață ei atunci când a spus Da soțului ei. Se cunoșteau de mici, legasera în trecut o prietenie frumoasă, însă doar pe messenger.

După 7 ani s-au reîntâlnit pe facebook, fără să se fi văzut vreodată. Astfel, bărbatul și-a făcut curaj și a cerut-o pe Cristina de soție și după 3 ani de relație, cei doi s-au căsătorit. Valentin, soțul Cristinei este antreprenor, construiește case.Norocul a făcut ca Valentin să fie cu înclinații artistice și mai cânta împreună în casă, dar o și însoțește pe la evenimente, pentru că o susține foarte mult pe drumul acesta. Îi place să gătească mult în timpul liber, este pasionată de dans și de Akiro, cățelul ei akita japonez.

A mai participat la Vocea României, dar a ajuns până în blinduri și nu a trecut de scaune.