Cristian este din Focșani și este elev la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu.

Nu moștenește talentul de la nimeni din familia lui, mama lui este gestionară la un magazin, iar tatăl este controlor de trafic aerian pe aeroportul de la Bobocica, lângă Focșani. Are un frate mai mare, de 20 de ani care a urmat drumul tatălui și este student la Brașov la Academia Forțelor Aeriene. Și Cristian își dorește să urmeze aceeași rețeta și să devină pilot. 

A început să cânte în clasa a II-a,  ascultă foarte multă muzică acasă , a scos versurile la imprimantă și s-a dus la școală și a început să cânte. Profesoară i-a zis că are voce și așa încet, încet era pus să cânte la toate evenimentele școlii. A cântat la spectacole, prima oară a luat premiul 3 coordonat de o profesoară de canto. Dezamăgit de experiență lucrului cu doamnaa profesoară, a decis că nu vrea să studieze tehnicmuzică. 

Toți colegii în liceu îl strigă “accapella” cunoscut din clasa a IXa când la Balul Bobocilor s-a înscris să cânte și primul cuvânt scos pe scenă la audiții a fost dacă va cânta cu chitară sau accapella. Și așa acum toată lumea din liceu așa îl strigă. Știe să cânte la chitară, a învățat de la 7 ani când a primit o chitară cadou de Crăciun . Avea de ales între o chitară și un telefon și a ales chitară. Tată i-a făcut cunoștință cu chitară, dar la Cristian a devenit puțîn mai serios acest hobby. Este autodidact. Momentul în care a primit chitară a fost unul dintre cele mai importante  momente pentru el. De asemenea primul lui spectacol a fost iarăși ceva despre care povestește cu mândrie. 

Merge la karaoke  destul de des și acolo și exersează. De acolo și decizia de a veni la VR. Părinții lui nu prea știu că el cânta chiar așa bine, acum se descoperă și el pe sine. La karaoke s-a organizat o miniselectie pentru a participa la VR și așa a fost și el încurajat să vină. 

Mai are ca hobby-uri jocurile pe calculator și călătoriile.  Este pasionat de actorie, actorie muzicală. A cântat și într-o cafenea în Focșani, a participat și la un festival internațional alături de un actor. Se simte în largul lui pe scenă. 

Cristian este o fire veselă, puțin cu capul în nori, are iubita de 3 luni, dar se cunosc de 11 ani. Acum s-au reconectat, a cucerit-o cântându-i.    

Moartea bunicului sau a fost cel mai greu moment din viață lui, dar a trecut peste cu ajutorul familiei.

Își dorește foarte mult să cânte propriile sale melodii cândva. I se părea puțîn ireal faptul că a trecut de această etapă la VR, nu se aștepta.