Claudiu vine din Sibiu și este actor.

Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o în adolescență. În perioada liceului a pus mâna prima oară pe o chitară, l-a învățat un coleg câteva acorduri de muzica folk, dar l-a plictisit destul de repede acest instrument. Prin clasa a XI – a a învățat să cânte la trompeta, iar în clasa a XII – a s-a reapucat de cântat la chitara, spune el, pentru a dorit să mai acorde o șansă instrumentului.
Studios din fire, se descurcă să cânte la chitară, trompetă, didgeridoo (instrument de suflat de origine aborigiana) și  puțin la pian.A făcut parte din câteva trupe de muzica în Sibiu cu care a susținut concerte. Momentan lucrează  la un proiect muzical individual și din când în când concerteaza alături de trupa Lipicioșii din Sibiu, o trupă de performance teatral.

Câștigă bani atât din muzică, cât și din teatru, a compus muzica si pentru spectacole de teatru.
In urma cu 3-4 ani de zile si-a cumparat un loopstation si si-a compus 2 spectacole.

Mama  este croitoreasă, iar tata actualmente pensionar, a fost mecanic de tren. Mai are o soră mai mică, studentă la facultatea de sport din Sibiu.

Faptul că a ajuns la vârstă de 27 de ani și de aproape 10 ani se întreține singur din artă, adică din ceea ce îi place cel mai mult să facă, i se pare cea mai mare realizare a lui.

A trecut și prin momente grele în viață. În urmă cu câțiva ani, era să își piardă vederea la ochiul drept pentru că a făcut o infecție severa și a trebuit să stea vreo 2 săptămțni internat în spital cu injecții în ochi. A trecut peste aceste probleme de sănătate prin artă. A construit un personaj care nu vedea cu ochiul drept și purta un petec pe ochi. Este vorba de părintele LORENZO din Romeo și Julieta cu care ulterior a luat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar la un festival din Bielorusia.

Este pasionat de muzică, teatru, poezie, dans și își dorește să transmită mai departe, pentru tot restul vieții, emoții oamenilor, prin aceste ramuri artistice.