Claudia a mai fost la audiții de trei ori, dar nu a reușit să întoarcă scaunele. Acest lucru nu a descurajat-o, a făcut-o doar să își dorească să devină mai bună. În acest răstimp a pus bazele trupei Bazzar. Și-au făcut un studio în care își înregistrează piesele. 

Interpretează cover-uri la diferite evenimente private. Absolventă a facultății de Comunicare și Relații Publice la Universitatea București și-a finalizat și un master în Istoria Artei la Universitatea Națională de Arte. A lucrat pentru o vreme ca organizator de licitații într-o antrepriză specializată pe comercializarea operelor de artă și mai târziu a  colaborat ca PR pentru Festivalul Enescu.

Are o fire sensibilă cu înclinații artistice. A câștigat în 2013 locul întâi la Univision, un concurs organizat pe tiparul Eurovision, dar la care au drept de vot doar studenții. Își dorește să se implice în organizarea acestui festival și în România. Fiind o competiție studențească este spre deosebire de Eurovision, scos de sub suspiciunile influențelor geopolitice de moment. De doi ani de zile este împreună cu chitaristul trupei, căruia îi recunoște o mulțime de calități cum ar fi cea de bun teoretician, instrumentist talentat ( cântă la 3 instrumente) și cea a unui om foarte bine organizată, realist. De altfel spune despre el că este sceptic în ceea ce privește participarea ei la Vocea României. 

Claudia are o sora mai mare de 28 de ani care în acest moment este plecată în Italia unde muncește ca asistent social și un frate mai mic de 21 de ani, care este student la Politehnică. 

Alături de iubitul ei îi place să compună piese. Orice ar face se simte foarte atrasă de această cale a muzicii. Nu se vede renunțând la acest frumos și sensibil mod de comunicare între oameni.