Claudia are 29 ani și locuiește în Timișoara. Are 2 copii, unul de 5 ani , iar celălalt are 4 ani. A vrut întâi să-și facă familie, apoi carieră. Soțul este chitaristul trupei în care cântă ea. Părinții i-au descoperit talentul. 

Cântă, în principal, pop-rock cu influențe country, soul și funk. O reprezintă și muzica worship cu influențe country. Artiștii preferați sunt Pink, Carrie Underwood, Colbie Caillat, The Script, Nora Jones, Toto, iar din categoria muzică creștină - Lincoln Brewster, Hillsong United, Needtobreathe, Natalie Grant, Michael W. Smith, Chris Tomlin, Natalie Grant 

A colaborat cu Adi Barar - chitaristul trupei Cargo - a făcut ceva backing vocals pe albumul lui de cover-uri blues. Un alt moment special a fost în 2016, când a cântat de ziua națională, în Piața Vicoriei din Timișoara prima compoziție proprie publicată. Atunci a simțit că am realizat ceva cu adevărat. Cele mai importante momente din viață au fost cele în care a născut cei doi copii. Celelalte momente - deși a avut parte de mai multe momente memorabile, pălesc în fața acestora. Momente grele a avut în copilărie; provine dintr-o familie modestă.

Nu are studii muzicale. A învățat să cânte singură, de la persoane cu studii în domeniu, câteva lucruri de bază, care au ajutat-o să înțeleagă și chitara și pianul.

A studiat Artele Plastice și Peisagistica la școală. Și-a creat proiectul casei și tot felul de obiecte. A decorat, pictat, adaptat tot felul de lucruri. 

Cântă într-o biserica baptistă, în Timișoara, alături de membri trupei. Spune că mulțumirea sufletească este incredibilă. Alături de ei a cântat și Răzvan Marcuci, cântăreș ce a făcut parte din familia Vocea României.