Andreea este studentă la SNSPA în București și are 20 de ani. 

A terminat Colegiul Național Emil Racoviță din București, secția de filologie. Admiterea la facultate cu brio a fost unul dintre momentele cele mai importante din viața ei personală. 

Nu a luat contact cu muzica de foarte multă vreme, a mai cântat în fața unui public, dar restrâns. Prima ei experiență de acest gen fiind chiar anul care a trecut în parcul Herastrău unde s-a ținut un mini concurs de muzică pe care l-a câștigat. O altă etapa importantă în viața ei a luat naștere când a decis să intre în echipa Voltaj Academy unde a început să ia lecții de canto în urmă cu câteva luni. Vocea României este cel mai important concurs al ei de până acum. 

Familia ei este formată din mama și tată. Mama este administratorul unei gradinițe, iar tatăl ei lucrează momentan în Anglia. Plecarea tatălui în Anglia a fost cea mai grea perioadă pentru că se simțea lipsa unui “stâlp” al familiei, iar ea și mama au fost nevoite să se descurce singure. Tatăl a plecat acum trei ani. Mama nu prea este de acord cu faptul ca ea s-a apucat de muzică și asteaptă să îi demonstreze că are talent. 

Andreea este sociabilă, amuzantă, timida la început, dar tot timpul distracția familiei, le cântă tuturor în casă. Este de asemenea pasionată  și de dans.  

Cel mai mare vis al ei a fost dintodeauna să devină cantăreață, dar până atunci își dorește să ajungă cât mai departe în concursul Vocea României.