Alma-Nicole are 26 de ani și este proaspăt absolventă de Conservator și UNATC. 

Are un frate și o soră mai mari decât ea. Mama a cântat în corul Song, condus de Ioan Luchian Mihalea.

De la vârsta de doi ani a crescut cu muzica de calitate în casă, atât muzică ușoară, cât și muzică clasică. Mama a stat mereu în preajma ei și a observat că are o ureche muzicală foarte bună, astfel ea putea să înregistreze orice frază muzicală și să o redea corect.

La vârsta de 5 ani, părinții i-au cumpărat un pian și a început să studieze acest instrument care a pasionat-o încă de la început. În paralel cu pianul a început și lecțiile de balet.

La vârsta de 7 ani a început să studieze chitara cu unul din cei mai buni profesori. Inițial a fost o ambiție de-a ei să înceapă un al doilea intrument, dar în timp a ajuns la niște performante deosebite − despre acest lucru vorbesc numeroasele premii obținute în România, dar și în străinătate (Spania, Austria, Germania, S.U.A.). 

În anul 2011 a participat la Românii au Talent unde a ajuns până în semifinală (pian și voce).

Clasele 1-8 le-a urmat la scoala bilingvă „Lauder-Reut”, școală care i-a dat un plus de valoare, aprofundându-i cunoștintele de engleză și limba ebraică. Fiind o școală mutimedia-multiart, a descoperit și pasiunea pentru teatru. Așa a ajuns să urmeze liceul „Dinu Lipatti”- secția Arta Actorului.

În anul 2013 caștigă premiul de 10.000 de euro pus în joc la emisiunea “Opt într-o barcă”, realizată de regretatul Titus Munteanu.

În acest moment este actriță colaboratoare la Teatrul Ion Creangă și pregătește un spectacol de teatru-circ la Circul Globus.