Alina este originară din Bals, dar momentan locuiește în Craiova, unde studiază Automatică și Calculatoare. Este pasionată de gadgeturi, tot ce ține de audio, video. 

Este o fire competitivă și cu spirit organizatoric, așa că la gradiniță a dirijat un cor. În clasa a patra a mers la Școala Populară de Arte, dar nu i-a mai plăcut pentru că trebuia să lucreze la comun într-un cor și nu individual. Apoi a intrat într-un ansamblu folcloric și a continuat pe drumul ăsta. 

Spune că se întreține de la 15 ani din muzică. Cu primii bani din muzica și-a cumpărat multe haine și accesorii pentru că se săturase să tot împrumute haine de la sora ei. 

În paralel a cochetat și cu muzica rock, a fost cooptată într-un band în urmă cu 4 ani. Cântă și coveruri, dar și compoziții proprii. 

Moștenește înclinația artistică atât de la mama, cât și de la tata. Mama este pasionată de pictură, așa că și Alina s-a îndrăgostit de desen și pictează din când în când, ca o cale de a se elibera de stres. Și-a desenat singură primul tatuaj.

Cea mai recentă rebeliune pe care a făcut-o în ultima vreme a fost un tatuaj cu cele 7 chakre. 

Mama ei lucrează la Poșta Română, iar tatăl este liber profesionist.

Spune că a fost împovărată de frustrări pentru că a locuit într-un mediu în care o s-a cerut să se încadreze într-un anumit tipar. S-a simțit că nu își gasește locul din cauza imaginii sale, i s-a reproșat că este plinuță.

Dar acum își dorește să nu mai respecte ceea ce alții cer de la ea despre felul în care să își trăiască viața, ci să meargă pe un drum ales doar de ea.