Sezonul 6 - Vocea Romaniei

ECHIPE SEZON 6
#EchipaTudor
Antrenor Vocea Romaniei

Actor, solist vocal, compozitor și producator, Tudor Chirila a debutat in muzica ca membru fondator si vocalist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din Romania, Vama Veche. Tudor isi continua cariera muzicala ca lider si solist vocal al formatiei Vama, formula in care a lansat doua albume: "Vama" si "2012".

De-a lungul celor 16 ani de muzica a scris, ca autor sau coautor, peste 80 de cantece. Alaturi de colegii lui a produs prima opera rock din Romania de dupa '89 – Am sa ma-ntorc barbat.

#EchipaSmiley
Antrenor Vocea Romaniei

Cu sase albume de succes alaturi de trupa Simplu si alte doua ca artist solo, productii de film si televiziune, numeroase hit-uri lansate in calitate de compozitor si producator, Smiley este fara indoiala unul dintre cei mai populari artisti romani in acest moment.

Oficial si nu numai, ii merge bine!

#EchipaLoredana
Antrenor Vocea Romaniei

Curaj, initiativa, originalitate si foarte mult talent. Acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine pe Loredana, una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei.

A inceput sa cante de la varsta de 3 ani si canta pe tot parcursul scolii si al liceului la Onesti.

#EchipaMoga
Antrenor Vocea Romaniei

Din Alba Iulia in Los Angeles. Marius a dovedit ca orice este posibil. Si-a inceput cariera la 6 ani, atunci cand a descoperit pianul.

La 12 ani si-a dat seama ca este facut pentru muzica, a inregistrat primul album instrumental si a inceput sa scrie piese pentru artistii locali.