Sezonul 5 - Vocea Romaniei

Stiri

Preselectii Vocea Romaniei! Vino la Hotelul Kronwell din Brasov si demonstreaza ca TU ESTI VOCEA 05 Martie 2016, 09:46 / 1 comentarii

Preselectii Vocea Romaniei! Vino la Hotelul Kronwell din Brasov si demonstreaza ca TU ESTI VOCEA

Cei pentru care muzica este mai mult decat un stil de viata, care isi doresc sa invete de la profesionisti, sa devina cunoscuti si aplaudati de o tara intreaga, sunt asteptati weekend-ul acesta la preselectiile Vocea Romaniei in Brasov!

Loredana lanseaza "Mirosi a dragoste" si marcheaza inceputul primaverii! 01 Martie 2016, 15:00 / 2 comentarii

Loredana lanseaza "Mirosi a dragoste" si marcheaza inceputul primaverii!

Loredana marcheaza inceputul primaverii cum se cuvine, cu o piesa de dragoste, ce are un titlu sugestiv, “Mirosi a dragoste”.

A castigat trofeul Vocea Romaniei, iar acum revine cu o surpriza. Cristina Balan, vesti bune pentru fani 21 Februarie 2016, 13:46 / 1 comentarii

A castigat trofeul Vocea Romaniei, iar acum revine cu o surpriza. Cristina Balan, vesti bune pentru fani

Cristina Balan a castigat premiul cel mare in cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei, dar si trofeul competitiei. Artista a facut parte din echipa lui Tudor Chirila si a convins publicul ca merita sa fie desemnata castigatoarea din 2015 a competitiei vocilor.

Caravana Vocea Romaniei porneste in cautarea celor mai bune voci! 19 Februarie 2016, 16:56 / 6 comentarii

Caravana Vocea Romaniei porneste in cautarea celor mai bune voci!

Are puterea de a transforma oameni si darul de a cuceri inimi, spune cele mai frumoase povesti si sustine cele mai sincere idealuri! Muzica creeaza invingatori, iar tu poti fi urmatorul! Inscrie-te pentru noul sezon al celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei, pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectiile care vor avea loc in aceasta primavara in mai multe orase din Romania. Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza!

Nora Denes a lansat doua piese noi. Cum suna single-urile cu care s-a inscris la Eurovision 2016 09 Februarie 2016, 17:12 / 0 comentarii

Nora Denes a lansat doua piese noi. Cum suna single-urile cu care s-a inscris la Eurovision 2016

Nora, fosta concurenta la "Vocea Romaniei" provine dintr-o familie de profesori de muzica (mama a fost profesoara de teoria muzicii si tatal profesor de vioara). A studiat de la 4 ani vioara, apoi in paralel pianul si fredona absolut orice auzea prin casa, de la Bach la Michael Jackson.

Robert Toma si Jovanna lanseaza single-ul si videoclipul "Binele ce imi face rau" - VIDEO 04 Februarie 2016, 14:45 / 0 comentarii

Robert Toma si Jovanna lanseaza single-ul si videoclipul "Binele ce imi face rau" - VIDEO

Robert Toma a debutat in 2015 cu hit-ul "Tot ce mi-a ramas", feat. Adda si Liviu Teodorescu, piesa care a adunat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topuri. Tot in 2015, artistul a mai lansat doua super colaborari, cu Marius Moga – “Toata vara” si cu Amna – “In oglinda”.