Sezonul 5 - Vocea Romaniei

Stiri

Voci incredibile la preselectiile Vocea Romaniei Junior de la Iasi 20 Martie 2016, 11:26 / 0 comentarii

Voci incredibile la preselectiile Vocea Romaniei Junior de la Iasi

Sambata, copii din Iasi, dar si din localitatile invecinate sau din Republica Moldova au venit plini de entuziasm si dorinta de afirmare la preselectiile pentru noua emisiune Vocea Romaniei Junior. insotiti de familie si apropiati, cei mici au aratat ca nu se lasa prea usor coplesiti de emotii, au fost siguri pe ei si au dovedit ca sunt pregatiti sa devina adevarati artisti.

Loredana si Toto Cutugno au cantat impreuna piesele celebrului artist Italian! 18 Martie 2016, 16:44 / 1 comentarii

Loredana si Toto Cutugno au cantat impreuna piesele celebrului artist Italian!

Loredana, diva inamorata a Romaniei, si Toto Cutugno, el italiano vero, s-au reintalnit dupa 20 ani intr-un restaurant din capitala, unde semifinalistul artistei de la Vocea Romaniei, Antonio Fabrizi, sustinea un concert.

Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei au loc weekend-ul acesta la Iasi! 18 Martie 2016, 11:27 / 0 comentarii

Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei au loc weekend-ul acesta la Iasi!

Dupa ce Brasovul si Timisoara au demonstrat ca doar vocea conteza, a venit randul Iasului sa arate ca moldovenii pot impresiona prin cantec. Toti locuitorii din Iasi, dar si din localitatile invecinate, sunt asteptati la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei din acest weekend, sa arate ca au calitati vocale incredibile, ca sunt dezinvolti, ca merita sa urce pe scena si sa fie vazuti de intreaga tara.


	In primele secunde, vocea i-a tremurat, dar ce a urmat nu va fi uitat prea curand. Reactia unui jurat e emotionanta
20 Noiembrie 2016, 07:06 / 2 comentarii

In primele secunde, vocea i-a tremurat, dar ce a urmat nu va fi uitat prea curand. Reactia unui jurat e emotionanta

Vocile puternice emotioneaza de fiecare data, iar acest concurent a reusit sa puna in scena un moment pe care membrii juriului The Voice South Africa nu il vor uita prea curand.

Timisoara a demonstrat ca doar vocea conteaza! Preselectiile continua la Iasi 14 Martie 2016, 15:14 / 0 comentarii

Timisoara a demonstrat ca doar vocea conteaza! Preselectiile continua la Iasi

Ieri, caravana Vocea Romaniei s-a oprit in Timisoara! Inca de la primele ore ale diminetii, pretendentii la trofeu au asteptat nerabdatori si emotionati sa demonstreze ca vocea lor este cea care poate intoarce toate scaunele antrenorilor.