Sezonul 5 - Vocea Romaniei

Stiri

Ardelenii au aratat ieri ca sunt pregatiti pentru noul sezon Vocea Romaniei! 28 Martie 2016, 14:29 / 0 comentarii

Ardelenii au aratat ieri ca sunt pregatiti pentru noul sezon Vocea Romaniei!

Duminica, caravana Vocea Romaniei a ajuns la Cluj! De dimineata pana seara, ardelenii au venit la preselectii emotionati, dar hotarati sa demonstreze ca au calitatile vocale necesare pentru a ajunge pe scena cele mai bune competitii a vocilor si a intoarce scaunele antrenorilor.

Cristina Balan, primul concert dupa castigarea trofeului Vocea Romaniei 25 Martie 2016, 13:55 / 0 comentarii

Cristina Balan, primul concert dupa castigarea trofeului Vocea Romaniei

Cristina Balan a demonstrat ca vocea ei poate intoarce toate scaunele juratilor, ca poate aduce emotia in sufletele tuturor romanilor si ca poate transmite mesaje puternice dincolo de camerele de filmat.

Ardelenii sunt asteptati weekend-ul acesta la Cluj, la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei 24 Martie 2016, 14:01 / 2 comentarii

Ardelenii sunt asteptati weekend-ul acesta la Cluj, la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei

Ardelenii sunt asteptati in acest weekend la Cluj-Napoca, la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei, pentru a arata ca au calitati vocale extraordinare si ca sunt gata sa intre in lupta pentru marile premii ale celor doua competitii.

E unul dintre duelurile care vor ramane in istoria show-ului The Voice. Cei patru jurati i-au aplaudat in picioare 24 Martie 2016, 13:51 / 0 comentarii

E unul dintre duelurile care vor ramane in istoria show-ului The Voice. Cei patru jurati i-au aplaudat in picioare

Christina Aguilera a facut o alegere inspirata intr-unul dintre duelurile puse in scena The Voice. Artista a decis ca Bryan Bautista si Malik Heard sa performeze unul impotriva celuilat, iar piesa aleasa a fost una pe masura vocilor celor doi concurenti.

Claudiu Zamfira, fost concurent la Vocea Romaniei, lanseaza single-ul si videoclipul „Ne-am pierdut” - VIDEO 23 Martie 2016, 11:50 / 0 comentarii

Claudiu Zamfira, fost concurent la Vocea Romaniei, lanseaza single-ul si videoclipul „Ne-am pierdut” - VIDEO

Claudiu Zamfira lanseaza cel mai recent single al sau, “Ne-am pierdut”, o balada de dragoste emotionanta, in versurile careia se vor regasi cu siguranta multi dintre ascultatorii piesei.

Doar vocea a contat ieri la Iasi! Sute de tineri si adulti au venit duminica la preselectiile Vocea Romaniei! 21 Martie 2016, 13:36 / 0 comentarii

Doar vocea a contat ieri la Iasi! Sute de tineri si adulti au venit duminica la preselectiile Vocea Romaniei!

Caravana Vocea Romaniei a ajuns ieri in cel de-al treilea oras, la Iasi, unde moldovenii au venit sa demonstreze ca doar vocea conteaza!