Sezonul 5 - Vocea Romaniei

Stiri

Un nou membru in echipa "The Voice". Miley Cyrus va fi "consilier" pentru Christina Aguilera 04 Februarie 2016, 11:55 / 2 comentarii

Un nou membru in echipa "The Voice". Miley Cyrus va fi "consilier" pentru Christina Aguilera

Miley cyrus si-a bucurat fanii de pe retelele de socializare cu o veste de zile mari. Artista va participa la The Voice in postura de "consilier" al Christinei Aguilera.

Loredana si Alama lanseaza videoclipul si single-ul "Vrei sa ma iei" - VIDEO 25 Ianuarie 2016, 11:40 / 2 comentarii

Loredana si Alama lanseaza videoclipul si single-ul "Vrei sa ma iei" - VIDEO

Loredana lanseaza single-ul “Vrei sa ma iei”, extras de pe albumul “Imaginarium” lansat anul trecut printr-un concert spectaculos ce s-a desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti.

YorGa si Brighi lanseaza un nou single in aceasta formula. Artistii au filmat videoclipul piesei "After Party" - VIDEO 12 Ianuarie 2016, 10:19 / 2 comentarii

YorGa si Brighi lanseaza un nou single in aceasta formula. Artistii au filmat videoclipul piesei "After Party" - VIDEO

In 2015 ne-au cucerit cu primul lor single, lansat concomitent atat in limba romana, cat si engleza, "Strop de fericire/Every drop", la inceputul anului 2016 baietii de la YorGa continua petrecerea sfarsitului de 2015 si lanseaza cel de-al doilea single - "After Party", feat Brighi.

Castigatorul The Voice si-a gasit aleasa inimii. Cine e logodnica lui si cum arata inelul pe care i l-a oferit 05 Ianuarie 2016, 13:06 / 1 comentarii

Castigatorul The Voice si-a gasit aleasa inimii. Cine e logodnica lui si cum arata inelul pe care i l-a oferit

Jordan Smith, castigatorul The Voice 2015, le-a oferit fanilor vestea cea mare. Tanarul, care a facut parte din echipa lui Adam Levine, si-a cerut iubita in casatorie si i-a oferit un inel splendid.

Momentele in care Cristina Balan a uimit la Vocea Romaniei. Prestatiile castigatoarei, de la auditii pana in finala 26 Ianuarie 2016, 15:25 / 1 comentarii

Momentele in care Cristina Balan a uimit la Vocea Romaniei. Prestatiile castigatoarei, de la auditii pana in finala

Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei s-a incheiat, iar publicul a ales: castigatoarea marelui trofeu si a premiului în valoare de 100.000 de euro este Cristina Balan!

Vocea Romaniei, un nou sezon cu 100% leadership! 03 Ianuarie 2016, 13:41 / 0 comentarii

Vocea Romaniei, un nou sezon cu 100% leadership!

Cel de-al cincilea sezon al celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei, a adus timp de trei luni un spectacol desavarsit, plin de emotie, energie, vibratie, coregrafii senzationale, voci puternice, care au surprins, dar si reguli noi.