Sezonul 4 - Vocea Romaniei

Stiri

Yanka, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", a lansat videoclipul piesei "Jungle" - VIDEO 15 Iunie 2015, 22:51 / 1 comentarii

Yanka, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", a lansat videoclipul piesei "Jungle" - VIDEO

Yanka (Anca Elena Petcu), fosta concurenta de la Vocea Romaniei, a lansat un single nou, compus de ea si are si o piesa in colaborare cu Vanotek, producator roman. Yanka a lansat single-ul "Jungle", piesa prin care artista isi face revenirea dupa mai bine de un an de pauza. Yanka este cunoscuta publicului din diferite proiecte si colaborari cu mai multi artisti din Romania, dar si datorita participarii la ultimul sezon al concursului Vocea Romaniei in echipa Tudor Chirila.

Duminica, Brasovul a demonstrat ca DOAR VOCEA CONTEAZA! 15 Iunie 2015, 16:07 / 1 comentarii

Duminica, Brasovul a demonstrat ca DOAR VOCEA CONTEAZA!

Duminica a fost randul Brasovului sa arate ca DOAR VOCEA CONTEAZA! Sute de persoane au fost prezente la preselectiile pentru sezonul cinci Vocea Romaniei! 

Marius Moga, antrenorul de la "Vocea Romaniei", lanseaza DeMoga SuMMer Camp! 15 Iunie 2015, 16:03 / 1 comentarii

Marius Moga, antrenorul de la "Vocea Romaniei", lanseaza DeMoga SuMMer Camp!

Inaintea de inceperea unui nou sezon Vocea Romaniei, Marius Moga lanseaza o provocare pentru tinerii care vor sa se exprime prin muzica, dans, actorie sau imagine. Tabara de dezvoltare si creatie artistica DeMoga SuMMer Camp este o premiera in Romania, in totalitate deschisa publicului larg si dedicata tinerilor din toata tara.

Caravana Vocea Romaniei cauta cele mai bune voci duminica, la Brasov! 11 Iunie 2015, 17:02 / 1 comentarii

Caravana Vocea Romaniei cauta cele mai bune voci duminica, la Brasov!

Duminica, 14 iunie, DOAR VOCEA CONTEAZA la Brasov! Toti cei care vor sa ajunga Vocea Romaniei in sezonul cu numarul cinci sunt asteptati duminica, la Hotel Kronwell, de la ora 10:00.

Vizi si Pacha Man lanseaza un nou videoclip - "Jamai tare vara" - VIDEO 11 Iunie 2015, 15:51 / 0 comentarii

Vizi si Pacha Man lanseaza un nou videoclip - "Jamai tare vara" - VIDEO

Vizi si Pacha Man lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Jamai tare vara”, ce are toate sansele sa devina hitul acestui sezon estival!

Caravana "Vocea Romaniei" s-a oprit duminica la Iasi! 02 Iunie 2015, 15:50 / 0 comentarii

Caravana "Vocea Romaniei" s-a oprit duminica la Iasi!

In aceasta duminica, doar vocea a contat la Iasi! Caravana Vocea Romaniei a atras sute de persoane hotarate sa demonstreze ca vocea lor este cea care va intoarce scaunele antrenorilor.