Sezonul 4 - Vocea Romaniei

Stiri

Amna "se razbuna" pe Robert Toma in cel mai recent videoclip. Artista a lansat piesa "Adios Amor" - VIDEO 02 Iulie 2015, 13:44 / 2 comentarii

Amna "se razbuna" pe Robert Toma in cel mai recent videoclip. Artista a lansat piesa "Adios Amor" - VIDEO

“Adios Amor”  - doua cuvinte care ne duc cu gandul la un moment trist, la durere si regret, tind sa capete si un alt sens, in noul single al Amnei, incarcat de umor si de optimism.

In weekendul acesta, doar vocea conteaza in Bucuresti! 25 Iunie 2015, 16:15 / 3 comentarii

In weekendul acesta, doar vocea conteaza in Bucuresti!

Caravana Vocea Romaniei are ultima oprire in acest weekend, in Bucuresti! Vocea Romaniei, emisiunea care a tinut in fata ecranelor milioane de romani si a inregistrat rezultate record de audienta la editiile precedente, continua cautarea celor mai bune voci in capitala. 

Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, are primul concert alaturi de trupa sa, Fameless 25 Iunie 2015, 15:51 / 2 comentarii

Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, are primul concert alaturi de trupa sa, Fameless

Trupa Fameless - proiectul muzical al castigatorului din sezonul 4 Vocea Romaniei, Tiberiu Albu - va sustine primul concert din cariera, vineri, 26 iunie 2015, la ora 22:00, in Hard Rock Cafe Bucuresti. 

"Cadru. Stop. Ca-n filme." DiezZ si Cristina Vasiu sunt personajele unui "Scurtmetraj" - VIDEO 18 Iunie 2015, 14:23 / 1 comentarii

"Cadru. Stop. Ca-n filme." DiezZ si Cristina Vasiu sunt personajele unui "Scurtmetraj" - VIDEO

Povestile de dragoste inspira; chiar si cele cu un final trist. "Oare m-ai iubit cum te-am iubit eu?!". Povestile de dragoste inspira creatii cinematografice. Ce simplu ar fi daca noi am fi scenaristii propriului nostru film. Si chiar daca ajungem sa il cream, acesta va fi perceput diferit. 

Este randul Timisoarei sa arate ca DOAR VOCEA CONTEAZA! Caravana Vocea Romaniei ajunge duminica la Timisoara 18 Iunie 2015, 14:12 / 1 comentarii

Este randul Timisoarei sa arate ca DOAR VOCEA CONTEAZA! Caravana Vocea Romaniei ajunge duminica la Timisoara

Duminica, 21 iunie, Caravana Vocea Romaniei ajunge la Timisoara si ii invita pe toti cei pentru care doar vocea conteaza la preselectiile pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului care va incepe in toamna, la PRO TV!