Sezonul 4 - Vocea Romaniei

Stiri

Sezonul cinci de Vocea Romaniei se aproprie. Care este mesajul lui Smiley pentru telespectatorii show-ului 21 August 2015, 16:11 / 1 comentarii

Sezonul cinci de Vocea Romaniei se aproprie. Care este mesajul lui Smiley pentru telespectatorii show-ului

Au mai ramas cateva saptamani pana la debutul celui de-al cincilea sezon de Vocea Romaniei, iar antrenorii sunt pregatiti pentru a oferi un spectacol de exceptie alaturi de concurentii pe care i-au ales in echipele lor. 

"Vocea Romaniei este in echipa mea!". De ce ii e teama lui Smiley inaintea celui de-al cincilea sezon 23 August 2015, 09:08 / 1 comentarii

"Vocea Romaniei este in echipa mea!". De ce ii e teama lui Smiley inaintea celui de-al cincilea sezon

Un nou sezon incendiar Vocea Romaniei incepe in aceasta toamna, la PRO TV! Auditiile pe nevazute s-au terminat, iar Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila si-au completat echipele cu concurentii care sunt pregatiti sa ofere un adevarat spectacol in cel de-al cincilea sezon de Vocea Romaniei.

Oana Radu, asa cum nu a mai fost fotografiata. Cum arata vedeta cand renunta la machiajul si costumatiile de scena 17 August 2015, 13:24 / 1 comentarii

Oana Radu, asa cum nu a mai fost fotografiata. Cum arata vedeta cand renunta la machiajul si costumatiile de scena

Oana Radu este una dintre cantaretele autohtone care a reusit inca din prima clipa sa intre la inima fanilor si astfel s-a transformat in una dintre cele mai apreciate vedete din Romania.

Vizite surpriza in platoul "Vocea Romaniei" 13 August 2015, 14:27 / 0 comentarii

Vizite surpriza in platoul "Vocea Romaniei"

Un nou sezon incendiar Vocea Romaniei incepe in aceasta toamna, la PRO TV! Auditiile pe nevazute s-au terminat, iar Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au echipele complete, concurentii pregatindu-si intens vocile pentru a rasuna pe scena unde doar vocea conteaza. 

Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila si-au ales concurentii. Ce surprize vor fi in noul sezon "Vocea Romaniei" 07 August 2015, 17:15 / 1 comentarii

Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila si-au ales concurentii. Ce surprize vor fi in noul sezon "Vocea Romaniei"

Fanii super show-ului ''Vocea Romaniei'' au numai motive de bucurie. Etapa auditiilor pe nevazute s-a incheiat, iar in toamna incepe spectacolul.