Sezonul 4 - Vocea Romaniei

Stiri

Vocea Romaniei se aude la Media Music Awards! Tiberiu Albu canta la gala muzicala de la Sibiu! 26 August 2015, 08:50 / 0 comentarii

Vocea Romaniei se aude la Media Music Awards! Tiberiu Albu canta la gala muzicala de la Sibiu!

Vocea Romaniei se va auzi, anul acesta, la Media Music Awards. Tiberiu Albu, castigatorul Vocea Romaniei din 2014, va sustine alaturi de trupa sa – Fameless - un recital in fata a peste 40.000 de oameni, pe scena din Piata Mare a Sibiului. El va urca pe scena galei Media Music Awards alaturi de cei mai mari artisti ai momentului precum Andra, Smiley, Alex Velea, Corina, Delia, sau Holograf.

Ei i-au surprins pe juratii de la "Vocea Romaniei". Top 5 cele mai spectaculoase reprezentatii live 22 August 2015, 17:57 / 0 comentarii

Ei i-au surprins pe juratii de la "Vocea Romaniei". Top 5 cele mai spectaculoase reprezentatii live

In aceasta vara, caravana Vocea Romaniei a cautat cele mai bune voci din tara, in cadrul preselectiilor pentru sezonul cu numarul cinci. Timp de doua luni, echipa PRO TV a calatorit mai mult de 3.100 de kilometri si a vizitat cinci orase: Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara si Bucuresti, iar la preselectii au venit peste 2.000 de persoane, pregatite sa demonstreze ca vocea lor este cea care va intoarce scaunele antrenorilor. 

Smiley si-a schimbat look-ul. Cum arata acum antrenorul de la "Vocea Romaniei" 19 August 2015, 11:54 / 2 comentarii

Smiley si-a schimbat look-ul. Cum arata acum antrenorul de la "Vocea Romaniei"

Smiley este unul dintre cei mai indragiti si apreciati artisti din Romania. Fiecare piesa lansata de cantaret ajunge peste noapte hit, iar fiecare videoclip publicat pe YouTube strange milioane de afisari.

Vocea Romaniei incepe pe 18 septembrie! 19 August 2015, 10:55 / 1 comentarii

Vocea Romaniei incepe pe 18 septembrie!

PRO TV da startul unui nou sezon incendiar al show-ului in care doar vocea conteaza vineri, 18 septembrie, de la 20:30. Daca e vineri, e Vocea Romaniei! Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat echipele, iar din septembrie va incepe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea Romaniei!

Adevarul despre relatia dintre antrenorii de la "Vocea Romaniei". Cum se inteleg cei patru artisti 21 August 2015, 12:30 / 1 comentarii

Adevarul despre relatia dintre antrenorii de la "Vocea Romaniei". Cum se inteleg cei patru artisti

Loredana, Marius, Smiley si Tudor si-au ocupat locurile in scaunele de antrenori si au ales cu grija vocile care vor face parte din echipa lor pentru sezonul cinci de Vocea Romaniei.

Ce calitate trebuie sa aiba castigatorul de la Vocea Romaniei in opinia lui Tudor Chirila 20 August 2015, 11:11 / 0 comentarii

Ce calitate trebuie sa aiba castigatorul de la Vocea Romaniei in opinia lui Tudor Chirila

Au mai ramas doar cateva saptamani pana la debutul celui de-al cincilea sezon al show-ului muzical, iar cei patru antrenori sunt pregatiti sa ofere un spectacol de calitate alaturi de elevii sai.