Sezonul 3 - Vocea Romaniei

VReporter
Eu sunt Vocea. Nu Vocea Romaniei, ci Vocea voastra a telespectatorilor, a fanilor.

Orice curiozitate aveti legata de concurenti, de ce se intampla in emisiune, orice nebunie va trece prin cap, imi puteti trimite intrebarile pe pagina de facebook a emsiunii, facebook.com/vocearomaniei si eu voi incerca sa va aduc toate raspunsurile.

Va voi lua cu mine in backstage si veti cunoaste gasca noastra de concurenti. Toti sunt super tari si abia astept sa veniti si voi in gasca!

Comenteaza

sorin (2013-12-27 00:58:19)
o mare dezamagire castigatorul,imi pare rau ca am urmarit emisiunea,mi am pierdut timpul...frectie,din pacate atata putem :-(((
Ilies Petru (2013-12-26 20:19:20)
Sarbatori frumoase si un an mai frumos si cu un alt titlu "Vocea Angliei"ca vad ca tot mai mult se promoveaza cintece in limba engleza parca am fi in Anglia,America si saraci participanti multi cu voci si cintece bune romanesti sunt dati la o parte .Domnilor jurati de ce promovati asa ceva nu sunteti romani nu traiti in Romania atunci cind dati verdictul de ce vorbiti romaneste,promovati domnilor muzica romaneasca atit usoara cit si populara de fapt toatr genurile de muzica romaneasca nu manele cum promoveaza si Maruta pe toti tiganii si le mai zic romi de ce daca sunt tigani .Va multumesc si sper ca acest mesaj sa fie citit si pus in aplicare.