Sezonul 1 - Vocea Romaniei

VReporter
Eu sunt Vocea. Nu Vocea Romaniei, ci Vocea voastra a telespectatorilor, a fanilor.

Orice curiozitate aveti legata de concurenti, de ce se intampla in emisiune, orice nebunie va trece prin cap, imi puteti trimite intrebarile pe pagina de facebook a emsiunii, facebook.com/vocearomaniei si eu voi incerca sa va aduc toate raspunsurile.

Va voi lua cu mine in backstage si veti cunoaste gasca noastra de concurenti. Toti sunt super tari si abia astept sa veniti si voi in gasca!

Comenteaza

Alina (2012-06-18 18:33:39)
Personal, m-ar ajuta foarte mult să știu de ce am nevoie pentru a mă prezenta la preselecții, asta după ce ce m-am înscris pe site. E nevoie de negativul piesei pe care doresc să o interpretez, bănuiesc, dar acesta negativ, ce durată de timp trebuie să aibă?
Adina (2011-12-28 22:46:31)
Cred că această secțiune mă pasionează cel mai tare! Am tendința ca, după cei 3 ani de facultate în domeniu, să critic orice ține de pregătirea prezentatorilor... Chiar mi-ar plăcea să fac parte din acest trust, al prezentatorilor. Sunt castinguri pentru așa ceva? Aș participa cu mare drag... Sunt în anul 3 la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca. Am colaborat în timpul facultății cu diferite posturi de radio (locale), posturi de televiziune și am cochetat și cu presa scrisă. Dacă se poate, nu afișați acest mesaj pe pagină.. Vi l-am trimis vouă, celor de la Vocea României. Dacă faceți cumva vreun casting (bineînțeles, pentru secțiunea aceasta, vreporter, că doar n-o să îndrăznesc să concurez cu Pavel Bartoș), aveți adresa mea de mail... Vă rog.. anunțați-mă și pe mine:) Vă pup!