Sezonul 1 - Vocea Romaniei

Show-uri Live
In cea de-a patra editie LIVE de la Vocea Romaniei, Marius Moga si Loredana isi arunca in lupta echipele!
Marius Moga si cele patru voci magnifice: Liviu Teodorescu, Oana Radu, Cristian Sanda si Aldo Blaga

Loredana si cei patru luptatori antrenati sa castige: Dragos Chircu, Alexandra Craescu, Iulian Canaf si Oana Brutaru.

Emotiile se traiesc LIVE la Vocea Romaniei!

Comenteaza

Diana (2011-12-21 22:12:53)
Canta superb nu'mi vine sa cred ca a parasit concursul...dar sunt fericita pentru Cristi ca si cum as fi fost si pentru el. Are o voce asa de calda si cu siguranta nu e ultima data cand auzim de Liviu Teodorescu. (: Moga nu l'ar lasa sa'si iroseasca talentul pentru nimic in lume ♥
Whispers (2011-12-10 23:59:08)
Frumoasa interpretare, insa, care ati observat ca la 1.41 a incurcat versurile? La un concurs de o asemenea anvergura nu se admit erori de genul" partitura gresita" , si pe langa asta, canta fortat. Cea mai sigura voce este cu siguranta a Iulianei Puschila, chiar si Dragos Chircu m-a dezamagit. Sa nu uitam si de Stefan Stan, care la auditia pe nevazute a lasat juriul cu gura cascata. Iuliana Puschila, Dragos Chircu si Stefan Stan posibili castigatori, asta daca nu vor exista alte interese decat cele vizate de concurs.
dana (2011-12-10 16:03:32)
ai o voce foarte frumoasa si calda.........meriti sa castigi:*
ana (2011-12-10 12:34:45)
liviu are o voce foarte buna si chiar iti transmite mesajul melodiei..acum fiecare cu parerea lui ,dar macar aveti bun simt.;)
catalin (2011-12-10 12:31:41)
eu am doar o singura parere...Iulia Puschila va castiga...ea are cea mai buna voce....Oana, Aldo, Canaf, e.t.c.....nu au ce cauta...
alina11 (2011-12-10 12:14:17)
un comentariu , sa spunem, relativ la obiect si mai ales inteligent, ar fi fost unul strict legat de performanta lui. Felul tau de a scrie, draga gabriel, nu arata o parere a unei persoane care apreciaza adevarata voce sau care macar are habar de ceea ce inseamna acest lucru,ci mai degraba a unui invidios; fac referire aici la sintagma " transpira ca un porc" : ce relevanta are?!?
zaga (2011-12-10 11:05:56)
oare in locul Loredanei daca se afla Paula C.ce echipa era si daca din ea facea parte ,,canaf"?!avem ce sunteti de fapt!
Alshumi (2011-12-10 11:00:32)
Am crezut ca a fost o gresala cu Vlad,dar ce sa intamplat in aceasta editie ma oripileaza,Moga pt.mine era un adevaratul sens al cuvantului ,,micul Mozart al nostru"dar vad ca s-a transformat in ,,Marele Betowen" in ultimii anii,cand defapt era SURD!raman la parerea ca cei din Transilvania nu au ce cauta in concursuri din acestea,ar trebui sa facem si noi un concurs al vocilor din Transilvania!pun pariu ca daca acest concurs s-ar efectua pe regiuni ,,canaf"ar castiga!numai are sens sa votam sa ne uitam la aceasta mascarada,de care pe buna dreptate rad francezii si alte popoare,de fapt avem cea ce se promoveaza!
Gabriel (2011-12-10 10:22:37)
Ce tot il ridicati in slavi pe LIviu voi nu vedeti ca interpreteaza numai melodii lente .Nu are voce pt alt gen de muzica si este sub Oana si Cristian.Melodia de aseara a fost mai muuult falsata decat cantata.NU stie sa transmita nimic si pe langa asta mai si transpira ca un porc.Chiar juriul a cerut si alt gen de muzica sa vedem il tin balamalele.Uitati-va la interpretarea lui Dragos de aseara si cea de saptamana trecuta nu mai este la fel.Daca vrea sa fie scos este de ajuns sa ii puna o piesa grea asa cum am impresia ca ii da lui Oana cu intentie dar nu inteleg de ce.Aseara Sanda a fost jos palaria a cantat suuuper dar si Oana la fel.Liviu a fost dpdv cel mai slab din echipa Moga.Oamenii voteaza melodia pe care o canti in ziua respectiva daca o canti frumos si toti cei din juriu ar trebuii sa tina cont de asta.
MyRuNa (2011-12-10 09:33:37)
Liviu e superb ,dar si Oana Radu canta foarte tare