Vocile noii generatii au dat tonul unei super competitii in cea de-a doua editie Vocea Romaniei Junior!

Vocile noii generatii au dat tonul unei super competitii in cea de-a doua editie Vocea Romaniei Junior!

Cum mult entuziasm si cu o carisma aparte, 7 concurenti din a doua editie Vocea Romaniei Junior au reusit sa intoarca scaunele antreorilor.

Cu energie, emotii si prestatii demne de admirat, asa s-au prezentat concurentii vineri seara pe scena Vocea Romaniei Junior. Sustinuti de familie si prieteni, toti participantii au avut parte de o seara magica, iar 7 dintre acestia au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor si si-au ales echipele din care vor face parte. Gazdele emisiunii, magicianul Robert Tudor si Mihai Bobonete au glumit si s-au distrat alaturi de participanti.

Despre momentele concurentilor din ce-a de-a doua editie Vocea Romaniei Junior sezonul 2



Ioana Neagu a impresionat toti cei 3 antrenori cu piesa Kehlani - Gangsta. Din primele secunde in care a urcat pe scena si i s-a auzit vocea, INNA si Andra au intorsc scuanele, iar spre finalul interpretarii si Marius Moga. Andra s-a aratat cu adevarat cucerita de adolescenta de 12 ani "as vrea sa-ti pup mana, ca esti prea talentata", a adaugat cantareata. Ioana a ales intr-un final sa faca parte din echipa Andrei. 


Interpretare de exceptie si un moment 100% Romanesc. Vlad Bilous in varsta de 10 ani, a cantat celebra piesa a lui Valeriu Sterian "Amintire cu Haiduci". Concurentul a reusit sa intoarca scaunul Innei si va merge in echipa acesteia

Scena Vocea Romaniei a fost "On Fire", la fel ca si piesa cu acelasi nume a Aliciei Keys pe care Madalina Turtureanu a interpretat-o. In varsta de 13 ani si cu o vestimentatie foarte cool, concurenta i-a intors scaunul lui Marius Moga care a ramas fascinat de timbrul vocal deosebit dar si de ochii Madalinei. De asemenea Moga a rugat-o pe tanara sa mai interpreteze un o piesa la alegere, iar aceasta a cantat piesa ADDEI - lupii.


Celebrul hit "Smells Like Teen Spirit" al trupei NIRVANA s-a auzit in toata tara si a fost cantata de Olivia Alexandru. In varsta de 12 ani, aceasta a reusit sa intoarca scaunul Innei si va face parte din echipa ei. "Olivia, esti foarte tare si ma bucur mult ca vei face parte din echipa mea". De asemenea Moga a remarcat timbrul vocii care spune el, este asemmanator cu cel al cantaretei Feli Donose.


Concurenta Luana Prodea a interpretat piesa "Bird Set Free" a celebrei artiste SIA. Cu un moment extrem de sensibil, tanara in varsta de 12 ani a reusit sa o impresioneze pe Andra. "Mi-a placut, mi-a cam placut, ce sa fac.Mi-am propus sezonul asta sa ma intorc la vocile pe care le admir inca de la prima nota, si tu asta ai facut" a afirmat Andra imediat dupa ce si-a intors scaunul. Ceilalti antrenori au au felicitat-o pe concurenta si i-au urat mult noroc.
 
Cu o voce puternica si plina de entuziasm, Stefania Hotca, in varsta de 12 ani, a venit hotarata sa intoarca scaune la Vocea Romaniei Junior. Si a reusit! Dupa o lupta apriga intre INNA si Marius Moga, concurenta a ales sa faca parte din echipa Moga. 


Tudor Oancea s-a transpus in pielea lui James Arthur si a interpretat de exceptie piesa "Say You Won't Let Go". In varsta de 13 de ani si foarte relaxat, Tudor a cantat din tot suletul pentru a-i impresiona pe antrenorii Vocea Romaniei. INNA si Andra si-au intors scaunele in acelasi timp si au luat locul tanarului pe scena pentru a-l convinge in ce echipa sa mearga. Tudor a ales, si va face parte din echipa Andrei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni