• Emisiuni
  • Vocea României
  • Voci si duete fabuloase ii fac pe antrenori sa aiba reactii uimitoare in a doua runda de Confruntari la Vocea Romaniei

Voci si duete fabuloase ii fac pe antrenori sa aiba reactii uimitoare in a doua runda de Confruntari la Vocea Romaniei

Voci si duete fabuloase ii fac pe antrenori sa aiba reactii uimitoare in a doua runda de Confruntari la Vocea Romaniei

La dreapta - pasiunea, la stanga - vocatia, la mijloc – antrenorii. Cine ramane, cine va fi salvat in cea de-a doua runda de Confruntari de la Vocea Romaniei? Vom afla maine, de la 20:30, intr-un spectacol grandios, plin de muzica, reactii neasteptate, decizii surprinzatoare, energie, suspans si emotie.

Intre concurenti s-au legat relatii de prietenie, unii dintre ei s-au apropiat foarte mult si transforma duelurile in duete formidabile, demonstrand ca sunt adevarati artisti si ca scena este locul in care se simt cel mai bine si dau tot ce au mai bun. Vinerea aceasta vom urmari momente fabuloase, care ii vor face pe antrenori sa se ridice de pe scaune si sa danseze, dar vom vedea si ce cuplu format de Loredana il cucereste pe Tudor, care va spune: ”E simplu si scurt si asta o sa spuna tot. Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai bun battle al echipei Lori de cand sunt eu la Vocea Romaniei! De la alegerea piesei pana la cum sunt ei doi impreuna. Foarte surprinzator!”. Si Despot va fi uluit si va continua aplaudand: ”Mama, cat de tare a fost, cat de tare!”.

Antrenorii se simt ca la un spectacol, concurentii isi depasesc toate retinerile si canta cu sufletul, dar au si foarte mari emotii, atat cei de pe scena, cat mai ales cei din steal room, care pot fi inlocuiti in orice moment cu o voce mai buna. ”E o nebunie totala!”, va spune unul dintre antrenori, care va continua, in incercarea de a salva un concurent si de a-l convinge sa aleaga echipa lui: ”Intelege cat de mult imi doresc sa vii la mine in echipa! Tu nu intelegi ca daca nu vii la mine in echipa, maine fii-miu o sa cante Iron Maiden la prima ora de dimineata?”.

Maine, de la 20:30, dam suspansul mai tare in cea de-a doua editie a Confruntarilor la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni