Parintii, in schimb, au fost emotionati, dar increzatori ca micutii lor vor impresiona si vor ajunge pe scena competitiei. "Cred ca am mai multe emotii eu decat ea, intotdeauna mama are mai multe emotii.", a spus mama unei fetite care a venit sambata la preselectiile de la Iasi. Printre sustinatori s-a aflat ieri si fosta concurenta Vocea Romaniei, Cristina Vasopol, care a venit cu baietelul ei la auditii. "Am venit sa ii sustin pe toti, dar, in primul rand, sa imi sustin baiatul.”, a spus ea.

Cu voci puternice sau calde, copiii au interpretat melodii dificile, precum Zig-Zaga, Hit them upside, I’m the only one sau Flash fight, iar printre artistii lor preferatii i-au enumerat pe Sam Smith, Jessie J, Blu Cantrell, Andra, Smiley si Loredana.

Preselectiile Vocea Romaniei Junior continua sambata viitoare, 26 martie, la Cluj, hotel Golden Tulip Ana Dome, incepand cu ora 09:00, unde echipa PRO TV asteapta copiii pentru care muzica este mai mult decat o pasiune.

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!