Vocea Romaniei, un nou sezon cu 100% leadership!

Vocea Romaniei, un nou sezon cu 100% leadership!

Cel de-al cincilea sezon al celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei, a adus timp de trei luni un spectacol desavarsit, plin de emotie, energie, vibratie, coregrafii senzationale, voci puternice, care au surprins, dar si reguli noi. 

Anul acesta, in etapa auditiilor pe nevazute, daca niciun antrenor nu a apasat butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu s-au mai intors la finalul momentului. Concurentii care nu au reusit sa convinga antrenorii ca merita sa mearga mai departe au fost sustinuti de Pavel Bartos, care a fost alaturi de ei si i-a incurajat in permanenta. Semifinala a adus o noutate fata de sezoanele anterioare - duelurile incrucisate, in care confruntarea a trecut la un alt nivel si lupta pentru marele trofeu s-a intensificat, antrenorii provocandu-se reciproc. Fiecare antrenor a ales cate un concurent dintr-o alta echipa care s-a duelat cu unul din echipa sa. 

Sezonul cu numarul cinci Vocea Romaniei a fost urmarit, in medie, de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, fiind lider de audienta pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in perioada 18 septembrie - 18 decembrie 2015 o medie de 10.7 puncte de rating si 28.1% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 6.2 puncte de rating si 16.3% share. 

Concurentii care au reusit sa impresioneze la auditiile pe nevazute au ajuns in etapa duelurilor, iar cei mai buni 32 au creat momente incredibile si au cucerit atat telespectatorii, cat si antrenorii in editiile live. Toti au demonstrat ca au invatat foarte multe lucruri, si-au imbunatatit tehnica vocala si au evoluat.

Finala Vocea Romaniei, care a avut loc vineri, 18 decembrie, a adus un show de proportii, cu muzica de cea mai buna calitate, momente emotionante, dar si pline de energie, speranta, surprize si invitati speciali. In urma voturilor romanilor, Cristina Balan din echipa Tudor a castigat marele trofeu, fiind urmata de Tomi Weissbuch din echipa Moga, Tobi Ibitoye si Michel Kotcha din echipa Smiley. 

Sezonul acesta, PRO TV  a adus inovatia la Vocea Romaniei. In editiile live, o parte dintre tweet-urile postate pe #vocearomaniei s-au vazut si la televizor, astfel ca, distractia a fost mai mare atat online, cat si on-air. Surprizele pentru utilizatorii Twitter nu s-au oprit aici: PRO TV a lansat concursul FII VIP la Vocea Romaniei, in urma caruia patru fani norocosi au fost invitati la finala show-ului si au avut parte de surprize si de o experienta VIP.

Telespectatorii s-au bucurut de un sezon Vocea Romaniei care a impresionat si a adus foarte multa culoare si momente magice in fiecare editie.

Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii se pot inscrie pentru cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor desfasurate in mai multe orase din Romania.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni