• Emisiuni
  • Vocea României
  • A rupt scena in doua! A avut nevoie doar de cateva secunde sa intoarca toate scaunele si i-a vrajit imediat pe antrenori

A rupt scena in doua! A avut nevoie doar de cateva secunde sa intoarca toate scaunele si i-a vrajit imediat pe antrenori

A rupt scena in doua! A avut nevoie doar de cateva secunde sa intoarca toate scaunele si i-a vrajit imediat pe antrenori

Premiera la Vocea Romaniei: pentru prima data in istoria show-ului, doua surori s-au inscris impreuna la preselectii.

Confruntarile de la "Vocea Romaniei" incep vinerea viitoare, de la 20.30, la ProTV!

Ligia si Maria Hojda au venit insotite de bunic si surioara lor mai mica pentru a-si incerca norocul la auditiile pe nevazute.

Dupa ce Ligia a intors toate scaunele si a ales sa mearga in echipa lui Tudor Chirila, a venit randul Mariei sa ii impresioneze pe antrenori cu vocea sa. Tanara in varsta de a intrat pe scena increzatoare si a interpretat melodia lui Fergie, "A little party never killed nobody". 

Antrenorii au ascultat-o fermecati si, in cateva secunde, toti patru au apasat butoanele pentru a o cunoaste pe fata care facea spectacol pe scena. Daca Tudor Chirila i-a explicat ca intelege daca nu vrea sa-l aleaga pe el, dat fiind faptul ca sora ei se afla deja in echipa lui, Marius Moga a incercat din rasputeri sa o convinga pe Maria sa i se alature.

"Te vreau la mine in echipa. Imi place ca nu ti-ai schimbat cu nimic prestatia dupa ce ne-am intors, mai mult, te-ai dus cu nebunia ta pana ai cantat ca sirenele din largul marii", i-a spus Moga.

Concurenta avea insa a venit la Vocea Romaniei cu alegerea deja facuta: a ales sa mearga in echipa Loredanei, cu care a mai colaborat si in trecut.

Show-ul e integral pe Voyo

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni