Confruntarile de la "Vocea Romaniei" incep vinerea viitoare, de la 20.30, la ProTV!

Ligia si Maria Hojda au venit insotite de bunic si surioara lor mai mica pentru a-si incerca norocul la auditiile pe nevazute.

Ligia Raluca Hojda a fost prima care a intrat pe scena de la Vocea Romaniei si a reusit performanta de a intoarce toate scaunele cu o interpretare originala, plina de sensibilitate a melodiei lui Ed Sheeran, "I see fire". 

Tanara in varsta de 26 de ani a fost aplaudata in picioare de toata sala si a primit numai complimente din partea antrenorilor care au incercat din rasputeri sa o convinga sa se alature echipei lor.

"Te joci cu vocea. Ai avut siguranta, sensibilitate, ai reusit sa faci efectele alea cu vocea tipic irlandeze si care sunt absolut superbe", i-a spus Loredana, prima care a apasat butonul.

Tudor si Smiley au apreciat originalitatea interpretarii Ligiei: "Vocea ta suna foarte bine pe cantecul asta si ai reusit sa-l transformi intr-un cantec spectaculos", a punctat Smiley, in timp ce Tudor a laudat timbrul inconfundabil al Ligiei: "Ai o voce foarte frumoasa".

Dupa ce a ascultat toate argumentele antrenorilor, Ligia a ales sa mearga mai departe in echipa lui Tudor Chirila. 

Show-ul e integral pe Voyo