• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ii desparte jumatate de metru, dar ea l-a intimidat complet: "Ai reusit sa-l domini". Ce a facut Ivana la finalul melodiei i-a surprins pe toti

Ii desparte jumatate de metru, dar ea l-a intimidat complet: "Ai reusit sa-l domini". Ce a facut Ivana la finalul melodiei i-a surprins pe toti

Ii desparte jumatate de metru, dar ea l-a intimidat complet: "Ai reusit sa-l domini". Ce a facut Ivana la finalul melodiei i-a surprins pe toti

Prima confruntare din noul sezon Vocea Romaniei i-a adus fata in fata pe Ivana Farc si Ruben Ciungan, concurentii din echipa lui Tudor Chirila. 

Vocea Romaniei - vineri, de la 20.30, la ProTV!

Daca Ivana a fost putin intimidata la inceput ca se va duela cu Ruben si statura sa impresionanta de 1.94 m, pe scena, blondina din echipa Chirila a dat tot ce a avut mai bun si a reusit sa se impuna. Nici Ruben nu s-a lasat mai prejos. Concurentul timid si sensibil de la auditiile pe nevazute s-a transformat intr-un adversar puternic pentru Ivana.

Cei doi au interpretat melodia "The lady is a tramp", a lui Tony Bennet si Lady Gaga, si au primit numeroase complimente din partea antrenorilor care au apreciat armonia adusa de concurenti pe scena duelului.

"Ati facut un show de milioane. Felicitari!", a spus Lori, marturisind ca a fost impresionata mai ales de cum s-a prezentat Ruben. 

"Cel mai mult imi place transformarea lui Ruben, e mai dezinvolt", i-a felicitat si Moga, in timp ce Smiley a remarcat altceva: "Sunteti complet transformati. Mi-a placut foarte mult momentul per total. Va felicit pentru spectacolul pe care l-ati facut! Ivana, esti o prezenta delicata, foarte frumoasa, dar in acelasi timp ai reusit sa-l domini acolo unde trebuia pe Ruben".

Tudor Chirila a avut de facut o alegere grea, insa a ales sa mearga mai departe alaturi de Ivana.

Poti revdea prima editie a confruntarilor aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni