• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii au ridicat din sprancene cand i-au auzit glasul. Concurenta cu atitudine de superstar i-a lasat fara cuvinte

Antrenorii au ridicat din sprancene cand i-au auzit glasul. Concurenta cu atitudine de superstar i-a lasat fara cuvinte

Antrenorii au ridicat din sprancene cand i-au auzit glasul. Concurenta cu atitudine de superstar i-a lasat fara cuvinte

Ivana Farc, o tanara de numai 17 ani, a reusit sa surprinda prin aparitia ei si i-a facut pe antrenori sa se distreze pe ritmuri de Raggamuffin, o frumoasa poza cantata de Selah Sue.

Daca ar fi sa ne luam dupa descrierea pe care si-o face chiar ea, Ivana este o tanara amuzanta, o prietena buna, dar cum nu toate lucrurile sunt roz, adolescenta mai spune ca este o persoana dificila, lucru care nu s-a vazut deloc pentru ca antrenorii au placut-o din prima clipa.

Pasiunea pentru muzica este atat de mare incat participarea la "Vocea Romaniei" a fost un motiv in plus pentru a evolua in cariera, a venit pentru experienta si isi doreste foarte mult sa intre in echipa baietilor.

In timp ce Moga i-a spus ca are o atitudine de superstar, cea mai sincera declaratie a primit-o de la Tudor Chirila:"Ea transmite bucurie. Nu ne ramane decat sa ne batem ca chiorii pe ea".

Pentru a intra in gratiile frumoasei Ivana Farc, Loredana s-a descaltat, la fel cum a facut concurenta dupa ce a cantat si a incantat intreaga sala:"Cantaretele bune sunt mici de inaltime. De cand astept sa castig "Vocea Romaniei" cu o fata."

Dupa ce a gandit bine toate vorbele spuse de antrenori, Ivana Farc a ales sa mearga mai departe alaturi de Tudor Chirila. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni