• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurenta de la Eurovision a ajuns la "Vocea Romaniei". Aliona a facut o demonstratie impecabila de voce pe melodia "Halo" 

Concurenta de la Eurovision a ajuns la "Vocea Romaniei". Aliona a facut o demonstratie impecabila de voce pe melodia "Halo" 

Concurenta de la Eurovision a ajuns la "Vocea Romaniei". Aliona a facut o demonstratie impecabila de voce pe melodia "Halo" 

A reusit sa aduca pe scena de la "Vocea Romaniei" atmosfera de la Eurovision, iar zambetul, optimismul si frumusetea fizica sunt numai cateva dintre lucrurile cu care reuseste sa cucereasca la prima vedere.

Vocea puternica a reusit sa tina toate privirile atintite asupra ei pe ritmurile piesei "Halo", a lui Beyonce. Atat interpretarea ei cat si ceea ce transmite piesa prin versurile sale au reusit sa ii covinga pe Marius Moga si pe Smiley, cei doi antrenori care au apasat butoanele pentru a o convinge pe Aliona Munteanu sa intre in echipa lor.

Nici nu mai tine minte de cand a inceput sa cante, dar participarea ei de la Eurovisionul de anul trecut ramas in mintile tuturor, eveniment unde a reprezentat cu mandrie Republica Moldova.

"Mama, ce mi-a placut", a exclamat Smiley, iar pentru a o convinge pe Aliona sa intre in echipa lui i-a spus ca ii poate oferi o multime de proiecte.

Rugamintea Alionei pentru Marius Moga a fost sa zambeasca, dar pentru ca antrenorul a facut acest lucru la solicitarea ei, se pare ca a fost un gest care nu a convins-o prea mult, iar frumoasa moldoveanca a ales sa mearga mai departe alaturi de Smiley. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni