• Emisiuni
  • Vocea României
  • A fost la un pas sa nu mai poata canta, iar acum a intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Ce gafa a facut Marius Moga: "Sa-ti fie rusine!"

A fost la un pas sa nu mai poata canta, iar acum a intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Ce gafa a facut Marius Moga: "Sa-ti fie rusine!"

A fost la un pas sa nu mai poata canta, iar acum a intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Ce gafa a facut Marius Moga: "Sa-ti fie rusine!"

La numai 26 de ani, Alexandra Dimitriu nu este deloc straina de lumea muzicii: a cantat cu trupa Camuflaj, cu Vescan, Raku si Pacha Man.

Tocmai cand isi descoperea pasiunea pentru muziuca, problemele medicale au fortat-o pe Alexandra sa ia o pauza de la cantat.

"Aveam dureri acute care tineau de musculatura, articulatii, oase. Trebuia sa plec din diverse proiecte medicale pentru ca nu puteam sa fac fata. Am stat cativa ani pe bara, m-am antrenat singura. In perioada de pauza a trebuit sa fac altceva", a povestit tanara.

Acum, Alexandra este pe drumul cel bun, mai ales ca la auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei a reusit sa intoarca toate scaunele si sa obtina nenumarate laude din partea antrenorilor. 

"M-am gandit foarte mult la momentul asta. As avea mult de invatat de la toti. Cu Moga am mai facut cunostinta, dar el nu mai stie", a marturisit Alexandra inainte sa-l aleaga pe Marius Moga, spre surprinderea tuturor antrenorilor.

"Sa-ti fie rusine", a glumit Bartos cand a auzit ca Marius nu o mai tine minte pe Alexandra.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni