• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României se vede de două ori săptămâna aceasta! Vineri, de la 20:30, și sâmbătă, de la 20:00

Vocea României se vede de două ori săptămâna aceasta! Vineri, de la 20:30, și sâmbătă, de la 20:00

Vocea României se vede de două ori săptămâna aceasta! Vineri, de la 20:30, și sâmbătă, de la 20:00

Cel de-al optulea sezon Vocea României începe în numai 4 zile! Emoțiile și suspansul se vor împleti într-un show grandios care le va transforma telespectatorilor sfârșitul săptămânii lucrătoare într-un început de weekend perfect. Tudor, Irina, Andra și Smiley sunt pregătiți de start și își încarcă bateriile pentru o luptă aprigă pentru cele mai bune voci.

Săptămâna aceasta, prima ediție a celei mai tari competiții a vocilor, Vocea României, va fi difuzată în două părți, după cum urmează: 

Vineri, 7 septembrie, ora 20:30 – Vocea României prezintă primii concurenți, primele emoții și primele bătălii din acest sezon pentru cele mai bune voci. Prima parte a primei ediții Vocea va fi urmată la ora 21:45 de meciul din UEFA Nations League dintre România și Muntenegru. Naționala începe drumul spre EURO 2020, iar tricolorii au nevoie de susținerea tuturor românilor.

Sâmbătă, 8 septembrie, ora 20:00 – a doua parte a primei ediții Vocea României. Spectacolul continuă cu foarte multă energie și cu interacțiuni surprinzătoare între antrenori și concurenți, care sunt gata să dea totul pentru a întoarce scaunele și pentru a continua competiția. După Vocea României, de la ora 22:00, Leonardo Di Caprio și Carey Mulligan aduc la PRO TV un film care a făcut istorie, The Great Gatsby, și o povestea fascinantă de iubire.

Weekendul începe perfect, numai la PRO TV, cu suspans, adrenalină, competiții la superlativ, muzică de cea mai bună calitate, fotbal și cele mai bune filme!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni