Vocea Romaniei se aude din ce in ce mai tare!

Vocea Romaniei se aude din ce in ce mai tare!

La numai doua saptamani de la lansare, Vocea Romaniei demonstreaza ca este cel mai asteptat show al acestui sezon, cucerind milioane de telespectatori in fiecare vineri. Este evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi si despre care toata lumea vorbeste ziua urmatoare. Ieri seara minutul de aur a fost la ora 22:18, cand peste 2.700.000 de telespectatori au urmarit Vocea Romaniei la PRO TV, aproape triplu fata de numarul telespectatorilor care au ales sa urmareasca Antena 1 in acelasi minut.  

Vocea Romaniei a inregistrat 13.6 puncte de rating si 30.9% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:34, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 8.1 puncte de rating si 18.5% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.7 puncte de rating si 22.6%  share, pe cand Antena 1 a inregistrat o audienta medie de 8.1 puncte de rating si 15.7% share. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 11  puncte de rating si 21% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 7.3 puncte de rating si 13.9% share. 

Voci puternice si decizii surprinzatoare

Vineri seara auditiile pe nevazute au continuat cu voci puternice care au impresionat antrenorii. Unii dintre concurenti au reusit sa convinga din prima, altii au fost coplesiti de emotii si nu au putut sa treaca de aceasta bariera pentru a face pasul catre urmatorul nivel in cea mai tare competitie a vocilor. 

Fabian Sasu a fost primul concurent de la auditiile pe nevazute care i-a pus pe telespectatori in locul antrenorilor. Cei din fata televizorului au ascultat interpretarea sa fara sa vada nici macar o secunda cum arata, deoarece a cantat din spatele unei cortine. Pana la finalul piesei nici telespectatorii, nici antrenorii nu au avut nicio idee despre concurentul din spatele cortinei, accentuand inca o data ca doar vocea conteaza. Cand s-a coborat cortina antrenorii au ramas muti de uimire si chiar au crezut ca il vad pe insusi Bob Marley. Norocosul antrenor care l-a adus in echipa sa pe Fabian a fost Smiley. 

O alta surpriza a fost Florian Rus, fiul celebrului cantaret Mircea Rusu, care desi nu are studii muzicale   s-a ambitionat si a invatat singur sa cante. Batalia pentru el s-a dat intre Smiley si Moga care s-au intrecut in replici taioase, insa, in cele din urma Florian a ales sa mearga in echipa lui Moga.

Anca Petcu, celebra Mamasita, a pasit si ea plina de emotii pe scena de la Vocea Romaniei si a uimit o tara intreaga cu decizia de a merge la Tudor in echipa. Interpretarea unica a pieselor lui Michael Jackson a cucerit-o pe Loredana inca de la primele versuri. Tudor a fost convins in ultima clipa, cu toate acestea decizia fost in favoarea lui.

Silvia Javelea l-a impresionat pe Tudor Chirila inca de la primele versuri cu o abordare curajoasa a piesei You can leave your hat on si prin forta vocii. In momentul in care s-a intors scaunul lui Tudor, Silvia i-a multumit chiar in timpul interpretarii, deoarece spera inca dinainte sa intre pe scena ca va ajunge in echipa lui.  

Si Florentina Mihai a suprins antrenorii cu o interpretare reggae a piesei Set fire to the rain a lui Adele. Acest lucru i-a adus numai cuvinte de lauda din partea lor si a reusit sa intoarca scaunele lui Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila, optand la final pentru echipa lui Moga. 

Loredana a adus-o in echipa ei pe Angela Vescu, concurenta care transmite prin vocea ei toate emotiile si trairile din adancul sufletului. 

Smiley a ales vocea rock a lui Tiberiu Albu si a starnit controverse muzicale, schimbul de replici cu Tudor facand deliciul serii. De asemenea, Aliona Munteanu, concurenta care a participat la Eurovision Moldova a ales sa faca parte din echipa lui, intregind echipa antrenorului cu o noua voce puternica. 

Marius Moga a fost ales de cei mai mult concurenti si si-a completat echipa cu Marilyn Monroe de Romania, Maria Constantin, care a surprins publicul prin discrepanta intre look-ul ei si melodia interpretata. 

Pana in acest moment Loredana are cinci concurenti in echipa,Tudor Chirila are sase, Marius Moga are sapte iar cei mai multi ii are Smiley - 8 concurenti.

Vocea Romaniei este spectacolul ce nu trebuie ratat si la care te poti pune in scaunul antrenorilor din confortul propriei canapele prin descarcarea aplicatiei Fii Antrenor. Creata pentru a pastra interactivitatea pe parcursul intregului sezon, aplicatia „Fii Antrenor” te provoaca sa intri in atmosfera show-ului. Aplicatia „Fii Antrenor” este disponibila gratuit in App Store si Google Play.

Multe emotii, momente frumoase, super show, divertisment si muzica de calitate - asa se poate traduce in cateva cuvinte Vocea Romaniei, in fiecare vineri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni